HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantom képregények

<< < (165/568) > >>

rico74:
Szeretném köszönetem kifejezni az egész éves heti Fantom szükségletem kielégítéséért. :worship:
Való igaz ez az év rengeteg újdonságot, meglepetést tartogatott.
Csak címszavakban:
-Fantom enciklopédia ami szerintem nem csak az újonnan jött olvasóknak, de még nekem Fantomon felnőtt egyénnek is sok újdonságot tartogatott.
-Kate Sommerset Saga: egy a kevés jelentős nőalakból akiről rengeteget megtudhattunk és gyakorlatilag az ismeretlenség homályából bukkant fel.
-Fantom a világkörül: Bepillantást nyerhettünk a világ Fantom termésébe. Talán túl messzire megyek de én ebből úgy látom a Skandinávok azok akik a legjobb sztorikat készítik még ha az alapokat Ausztráliában is rakták le. Mindezek ellenére jó ötlet volt ez a csemegézés és külön tetszett az egyes kiadóról szóló rövidke leírás.
- Klasszikusok: Jó hogy ezek a napi csíkok előkerülnek. Attól hogy valami régi még nem feltétlenül rossz. Sokszor nem is igen értem a más képregényeknél megfigyelhető tendenciát mikor a többség az újdonságokat szeretné látni. Pedig az alapok megértése nélkül sokkal kevesebb az amit nyújthatnak. De ez már nagyon off.
-napi strip: érdekesen látni hogy menyivel másabb dramaturgiát követel meg az írótól, rajzolótól mikor napról-napra kell a feszültséget fenntartani, netalán fokozni.
És végül Fantom Első év. Anno én is próbáltam előkeríteni kit kérésére de csak színes verziót sikerült belőle találnom gyatra minőségben. A Fantom képregény tényleg olyan hogy simán megállja a helyét fekete-fehérben is.
Ja és ne feledkezünk meg a Fantom Krónika oldalról sem ahonnan szintén sok hasznos de főképp érdekes információhoz juthat az ember.
Nem tudom ki mennyire szereti beazonosítani hogy egy-egy történet mikor melyik számban ment egykor. Igaz ugyan hogy mostanság -hozzáteszem szerencsére-  fel van tüntetve az eredeti megjelenés különböző borítókkal egyetemben de aki szeretné pld. a régi Fantomokat beazonosítani vagy csak szeret bogarászni azoknak ajánlom a figyelmébe ezt az oldalt:
http://www.ipcomics.net/phantom/index.htm?list=orig
itt aztán lehet bogarászni alkotó, cím, ill. országonkénti megjelenések után.
Nem maradt más hátra mint hogy eredményekben gazdag boldog új esztendőt kívánjak minden olvasónak no meg persze a csapat tagjainak.  :hbd:

Micho:

--- Idézetet írta: FZoli - 2011. December 30., 20:49:12 ---Száz szónak is egy a vége, csak így tovább fiúk!  :) Jövőre igyekszem többször jelentkezni, de addig is csillagozok rendszeresen.

--- Idézet vége ---

köszönjük, és várunk vissza...  :bravo:
a csillagozásra egyébként nincs panasz, az átlagot bőven hozzuk, amit a többi képregény is a HZs-n.

--- Idézetet írta: Zerit - 2011. December 30., 21:05:29 ---boldog új évet,

--- Idézet vége ---

neked is Zerit, ez nagy volt... csak tudnám, hogy honnan szeded ezeket a baromságaidat ;)  :lol:

--- Idézetet írta: Jason Todd - 2011. December 30., 21:15:48 ---Idősebb fejjel jobban értékelhető és érthető ez a karakter.Kevés ez a pár panel naponta...  :)

--- Idézet vége ---

sajnos ezt így találta ki anno 1936-ban a Mester, követjük a kitaposott utat  :cool:
FZoli előző kérdésére a válasz még, hogy a klasszikusok nekünk is egybe vannak fűzve, azért gyűjteményes formában jelennek meg, az új napik viszont darabolva, és nem tervezzük az összerakásukat, illetve archiválva vannak a napi linken, itt:
http://halozsak.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=2444&catid=48

Jason Todd:
Amúgy,a hozzászólások számának tekintetében ez a harmadik. :)
Az nem is rossz! :)

Jason Todd:
Hát,köszi a válaszokat!
Sajnálom,de azt örömmel fogadom,hogy a lelkesedésetek nem hagy alább...
Sajnos anno a Semices sorozat is ezért szűnhetett meg.Remélem itt ez nem fog bekövetkezni.Egy olvasótok mindig lesz,ez biztos.Egyik kedvenc volt régen és ma is,sőt ma talán már jobban.Idősebb fejjel jobban értékelhető és érthető ez a karakter.A napit is mindennap figyelemmel követem,csak azzal egy gondom van: Kevés ez a pár panel naponta...  :)

Zerit:
boldog új évet,

a hzs kínálatából a Fantom az egyetlen, amit szívesen olvasnék papíron (persze miután megvettem :))

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése