HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantom képregények

<< < (149/568) > >>

Micho:

--- Idézetet írta: rico74 - 2012. Március 15., 08:46:18 ---Szegény Diana rendesen le van amortizálódva. Külsőre elmenne a saját öreganyjának is. Nem csoda ha hősünk a járása alapján véli felismerni, mert arcra tuti nem menne. ;)
--- Idézet vége ---

:lol:

köszi rico, hogy megválaszoltad Jason kérdését, nekem is csak homályos emlékeim voltak már csak.

viszont ezzel kapcsolatban beugrott még egy hasonló újságos sztori, egy egészen unikum dolog, kíváncsi vagyok, kinek rémlik még: a '90-es évek elején, valamelyik frissen indult bulvárlapban volt (talán Kurír?) alkalmanként egy semices képregényből kivett oldal, amit fekete-fehérben közöltek le, és egy buborékot üresen hagytak. az volt a feladat, hogy a gyerekek küldjenek be minél frappánsabb szöveget, ami szerintük a bubiba illik. na és az egyik képregény oldal természetesen a Fantomból volt, méghozzá a 10. számból az a rész, amikor egy verem aljához láncolják a bűnözők, és azt gondolják, hogy dagálykor majd megtelik vízzel és megfullad. de volt Pókemberből is, asszem a Kobrás részből ilyen pályázat. én is beküldtem a saját megfejtéseim, természetesen az üres bubiba azt írtam, amit eredetileg is írtak a semicnél, mert azt gondoltam, ennél frappánsabbat nem lehet írni, mint ami már megjelent... de nem nyertem  :lol:

ja, és új szavazás van a fórumon, pont a napival kapcsolatban  :nezze:
a negyedik opciót csak Farek miatt állítottam be  :brow:

rico74:
Szegény Diana rendesen le van amortizálódva. Külsőre elmenne a saját öreganyjának is. Nem csoda ha hősünk a járása alapján véli felismerni, mert arcra tuti nem menne. ;)

Bár nem engem kérdeztél de azért megadom a kért információt.
Jól emlékszel valóban a Tvr-7-ben ment . Azt követően pedig Dick Tracy kalandjait követhettük nyomon.
Hogy felelhető e? Bizonyára de mivel egy műsorújságban ment szerintem sokan kidobták mint lomot.
Dick Tracy emlékeim szerint fent volt a megboldogult kepregeny.net archívumában, Batman viszont nem rémlik.
Nekem megvan ugyan az újságcsíkok zöme-sőt akadnak plusz példányok is- viszont szkenerem nincs sajnos.
Ha gondolod utánakereshetek hogy pontosan hány csík ment és mikor. Talán ez segít a felkutatásában.

Na sikerült előkeresnem a stripeket. Ha igaz 1990/26 vagy 27. számban kezdődött a sorozat és egészen 1991/33. számig tartott. (5 vagy 6 számozatlan -a szereplők bemutatására szolgáló képcsík- és 54 számozottból állt a sorozat)
A következő számtól kezdve pedig indultak Dick Tracy kalandjai egészen az 1993/18. számig. Ezek is számozva voltak 229-től 318-ig. (Talán a 19-ben még szerepelt de az nincs meg viszont a 20. számban már Flintstone volt biztosan. )
További érdekesség hogy Batmant megelőzően is Flintstone szerepelt képregényben viszont nem egy hanem 3 hasábos formában. Hasonlóan a Fantom hétvégi verziójához.
Miután színesre váltott az újság Walt Disney rajzfilmjeinek képregényadaptációi szerepeltek melyekből később nem egy megjelent keménykötésben a Tóth Könyvkereskedés és Kiadó Kft jóvoltából ( Aladdin, 101 kiskutya, Csipkerózsika, Oroszlánkirály)
Néhány képregény a teljesség igénye nélkül ami szintén megjelent a Tvr7 lapjain: Pinokkió, Pán Péter, Macskaarisztokraták, Mulan, A Notre-dame-i toronyőr, Bambi, Rút kiskacsa, Mickey egér:A szökevény agy, no és Mickey egér és Donald kacsa egyrészesek majd a szinte mindenhol jelenlévő Garfield képsorok. Jelenleg hogy közöl e képregényt és ha igen mit számomra is talány.

Jason Todd:
"Fantom már a járásáról megismeri  szerelmeit." RÖM
De semmi másról! :hehe:

Továbbra is fenntartja a napi az érdeklődést.Nagyon örülök neki,hogy összehoztátok a napi sorozatot.
Megkérdezem itt is,bár egyáltalán nem ide tartozik,(bocs az offért) ,de mivel egy korosztály vagyunk Micho,hátha te emlékszel arra a régi napi Batman-re,ami ha jól emlékszem a TVR hétben(vagy valami hasonló műsorújságban futott) a 90-es évek elején.Nem tudod fellelhető-e ez valahol? :brow:
A fáradhatatlan munkátokért pedig nagy köszi! :worship:

dragstar77:

Woow!!! :)

dragstar77:
Hát igen.. :)
De azért is fent maradok ma éjjel, és megnézem az újabb képkockát...
De tuti raknak bele mégegy csavart addig míg meglátja... :)

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése