HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantom képregények
Usagi Yojimbo:
Hello! :D
Rég jártam már itt. Most szeretnék kösz9önetet mondani az eddig megjelent Fantom képregényekért, ha már itt vagyok! :worship: :worship: :worship:
"Az őserdő árnyai" c. részhez szeretnék hozzáfűzni valamit: nagyon tetszett ez a Dianás történet, ami több számon keresztül zajlott, de szerintem ez az utolsó rész el lett kissé rontva, és szerintem ott, hogy túlságosan felpörögtek az események. Félreértéseket elkerülve én arra gondolok, hogy az eddigi lassabb történetvezetéshez képest túl sok minden történt benne. Úgy gondolom, hogy ez viszont nem mehetett volna másképp, mert a cselekmény olyan terjedelmű volt, ami két részbe túl kevésnek bizonyult volna, ezért kellett belesűríteni egy részbe.
Egyébként van/lesz napi Fantom? És ha igen, mikor? :D
Szerk.: Már látom, hol van!
Micho:
--- Idézetet írta: dragstar77 - 2012. Március 17., 00:59:10 ---"A vándorló szellem kisértet látott!" :)
--- Idézet vége ---
igen, ez nagyon jó képsor volt, az arcára volt írva Walkernek, amit érzett. :cool:
dragstar77:
--- Idézet ---Szegény Diana rendesen le van amortizálódva. Külsőre elmenne a saját öreganyjának is.
--- Idézet vége ---
Hát a mai képsorban a mi Fantomunks se néz ki túl jól... Fordult a kocka... Most ő látott kisértetet! :)
"A vándorló szellem kisértet látott!" :)
dragstar77:
A mi Fantomunk elfelejtett leugrani a lováról és odarohanni Dianához... :)
Jólvan... tudom ám, csak megfontolt! :)
Jason Todd:
Hú,köszi rico! :worship: Nagyon informatív volt!Igen igazából valami szkennelt verzió érdekelne,mert ilyen stripeket fellelni szerintem lehetetlen.Csak azt gondoltam,talán valaki valahova már feltette, és elérhető.
Micho ilyesmire én is emlékszem,a Superman 4. számának 3 oldalán volt az utolsó kép üresen hagyva,azt kellett kitalálni,mit mond Luthor. ;D
Ha esetleg rátaláltok valahol a keresett Batman stripekre,kérlek jelezzétek nekem.Köszi!
Ja,és mindenkitől bocs az újabb offért!
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése