HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantom képregények
SithLord:
Üdv! Köszi a londoni hasfelmetsző 2. részét,kit,Micho! :worship: :worship:
Valahogy sejtettem,hogy a gyilkos a rendőrfőnöknek vagy a doktornak a gyermeke lesz.Nem volt rossz,de egy kicsit gyengébb történetnek éreztem az eddigiekhez képest.Ellettünk kényeztetve.. :hehe:
Micho:
--- Idézetet írta: Spuri - 2012. Március 26., 11:11:28 --- Még így hótidegesen is hidegvérű tud maradni.
Srácok! Köszi, hogy szállítjátok! :)
--- Idézet vége ---
szívesen :D
ahogy a minap kiütötte a csókát a nyeregből, tényleg nem volt semmi ;D
Spuri:
Napi Fantom nagyon királysáááág! Ezért imádom ezt a karaktert! Még így hótidegesen is hidegvérű tud maradni.
Srácok! Köszi, hogy szállítjátok! :)
keildavid:
Elolvastam egybe a Fantom - A londoni hasfelmetsző 1-2. részét! Tetszett ez a 2 részes történet! ;)
Tényleg érdekes, hogy az előző részben még a kisgyereket Chris-ről volt szó, a 2. részbe meg Kit lett a neve.
Nem is gondoltam, hogy Chris Somerset még felbukkan egyik vagy másik Fantom történetbe.
Fantomot hamisan hitték őt gyilkosnak, és végül akkor minden kiderült, hogy ki volt a valódi tettes.
A napi Fantomról: Bár látom, hogy már néhány képsor óta a 21. Fantom végül megtudta, hogy Diana nem halt meg, hanem életbe van. Valóban kezd jól indulni a történet. Remélem, hogy tényleg sikerülni fog a Vándorló Szellemnek.
kit:
Na én teljesen belezavarodtam most a nevekbe, de a Kit és a Chris általában ugyanazt jelentik. Egyszer Michóval is feszegettük már ezt a kérdést. :) Kösz a hozzászólást!
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése