HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantom képregények
dragstar77:
Na a napiban elértünk Diana féltékeny tekintetehez! :)
Meg ki se szabadította kit, de mar odavan! :)
Láttam, hogy van frissítés, holnap fogom elolvasni, mert akkor leszek gép közelben.
Most telómról írok, ez arra jó, hogy legalább a napit lássam! :)
Azért az április eleji leállás durva volt.. Rendesen szomorkodtam 2 napig.. Mar asszonykamnak is mondtam, beütött a Krakk a hzs-n. De szerencsére nem így lett!
Naponta jövök fel ide, úgymond az életem részévé valtatok!!
Úgyhogy kérlek titeket, nagyon vigyázzatok erre a fantom topikra!!
Köszi mindent nektek!! :)
Micho:
--- Idézetet írta: SithLord - 2012. Március 28., 07:06:59 ---Valahogy sejtettem,hogy a gyilkos a rendőrfőnöknek vagy a doktornak a gyermeke lesz
--- Idézet vége ---
picit elszúrták, hogy már az 1. rész alcíme Cutbush volt... felhívták rá a figyelmet. de mindenesetre a klasszikus sztorik előnye, hogy a sztori mellett élvezhetjük az adott kor miliőjét, ezúttal a viktoriánus kori Angliát. illetve, jó volt újra találkozni Chris Somersettel is. a névadás a gyermek részére számomra kicsit erőltetett volt, túlzásnak tartom, hogy az utód is Chris/Kit... mivel Fantom utóda is nyilván Chris/Kit lesz, mint elsőszülött, vérszerinti Fantom örökös.
aki ismeri a Pókember klón-sztorit: simán el tudnék képzelni itt is olyan sztorikat, amikor helyettesítik egymást... pl. Chirs beugrik Fantom szerepébe, ahogy anno Ben Reilly tette Peter Parkerrel.
dragstar77:
--- Idézet ---érdekes lenne egy Diana vs. Savarna bunyó :cool:
--- Idézet vége ---
Egy jó kis iszap bírkózás! :)
Diana méltó ellenfele lenne Savarnának, most úgyis sokat gyúrt a kényszerföldön... :)
Micho:
--- Idézetet írta: Spuri - 2012. Március 28., 07:54:41 --- Hát jön Savarna, és megmenti őket... Legalábbis én erre számítok.
--- Idézet vége ---
de amit fog kapni Dianától, azt nem teszi zsebre :hehe: bár ezt nem mutatják, de érdekes lenne egy Diana vs. Savarna bunyó :cool:
Spuri:
Ez a napi, ez a napi. Addig húzzák az ember idegeit, hogy kitalálja a történetet. Hogy fog ebből Fantom megmenekülni? Hát jön Savarna, és megmenti őket... Legalábbis én erre számítok.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése