HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantom képregények
Jason Todd:
Szevasztok!
Elég rég jártam erre, de újfent megköszönném a munkátokat Fantom téren. :worship: A napit szorgalmasan olvasom, és pótolgatom a lemaradást a sorozatban is.
Apropó, észrevettétek, hogy a mai napiban a Nomád gondnoka, kiköpött Garcia hadnagy a Zorró sorozatból? :lol:
kit:
FANTOM START - szeptember 6!
dragstar77:
Hello!
Köszönöm az eddigi napit!! :) Végig kitartottam, egyszer egyszer volt hogy 5-6 képkocka fegyűlt, de azt pótoltam is! :)
Örülök az új napinak, egyből 3 soros képkockával indult! Kiváncsian várom a folytatást, és föleg szeptembertől titeket!! :)
Remélem jól telt-telik a nyár, és hamarosan jönnek az új fantom részek!! :) Bocsi nem sürgetésképpen, csak már nagyon várom!! :)
Szép estét, nyarat, meg mindent!
Micho:
akit érdekelt, biztos észrevette, hogy véget ért a ki tudja, mikor indult, de legalább nem rövid "Diana halála" c. sztori. akik végig velünk voltak, vagy most, hogy vége, egészben elolvassák (pl. Farek) azok részére egy megjegyzés:
a napi sorozatban ezután egy könnyedebb sztori következett, amit most picit kikerülünk, mert DePaul a vasárnapi sztorikban elkezdett egy spin-offot nyomni a Chatu-szálból, ami két teljes történetet tett ki. ez azt jelenti, hogy ha csak vasárnaponta adnánk belőle egy oldalt, ismét egy évig menne. de mielőtt többen kitépnék a hajukat (vagy az enyémet), jelzem, hogy napi ritmusban fog megjelenni,
úgyhogy jó szórakozást a Nomádhoz!
Micho:
--- Idézetet írta: Zerit - 2012. Július 22., 11:01:20 ---Napi Fantom csíkok dinamikája :)
--- Idézet vége ---
;D pont így van
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése