HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantom képregények

<< < (131/568) > >>

Zerit:
Napi Fantom csíkok dinamikája :)

Micho:

--- Idézetet írta: SithLord - 2012. Június 28., 10:01:18 ---Lehet,hogy a legizgalmasabb Fantom eposzt tártátok a Vándorló Szellemet kedvelő olvasók elé?!

--- Idézet vége ---

mindazonáltal, hogy csak ősszel jön a végkifejlet, szerintem igen  :cool:

--- Idézetet írta: keildavid - 2012. Június 10., 15:38:15 ---Ha jól látom, majdnem minden Fantom képregény sorra került, ami a karácsonyi Devil New York-ban című füzet végén volt pár előzetes.

--- Idézet vége ---

ezzel kipipáltunk mindent, nyáron csak a napi-fantom frissül  :nezze:

SithLord:
Üdv! Köszi az utolsó Fantom című történetet,Micho! :worship:
Tyűűű,nos ezzel a résszel alaposan feldobtátok a magaslabdát.Már magában az alap sztori is izgalmas,hogy kitől származik a Fantomunk.Na de,itt jön a duplacsavar,hogy a történetben egy újabb történetet mesélnek el a trón viszontagságos múltjáról,ami persze szorosan kapcsolódik a Fantom eredethez is.Nem tudom ,hogy mi lesz ennek a vége,de nagyon-nagyon kíváncsi vagyok a következő részre!!!
Lehet,hogy a legizgalmasabb Fantom eposzt tártátok a Vándorló Szellemet kedvelő olvasók elé?!

SithLord:
Üdv! Köszi az Eldorádó nyomában 2. részét kit,Micho! :worship: :worship:
Olyan befejezése lett a történetnek amit vártam.Végül csak egyesültek egy szövetségbe a spanyolokkal,hogy a kalózok ellen sikeresen elmenekülhessenek.A völgyben az a vízeséses templomkép fantasztikus jól nézett ki.Mintha egy Tomb Raider játékba csöppentünk volna.Nagyon szépen dolgozott ez a rajzoló.

keildavid:
A héten elolvastam néhány Fantom képregényeket, amik mostanában sorra kerültek de még nem írtam hsz-t.

Sir Fantom: Tetszett ez az történet. És érdekes, hogy ez is olyan volt, mint a Merlin szeme című rész. Persze erről van is említve a főoldali hírbe, hogy ez annak az előzménye. Bár a történetben szokatlan, hogy maga a 21. Fantom se tudta, hogy valóság volt-e az, ami. De ez már persze más kérdés. Mert volt már hasonló ilyen eset.

Első Fantom: Szintén jó történet. És tényleg ebbe jobban kiderült az első Fantom kalandjairól. Pl. hogy honnan jött a Fantom-jelmez ötlet. Nagyon jó volt ez a klasszikus történet.

Eldorado nyomában 1-2. rész: Ezt a 2 részt ma egybe olvastam el. Szintén jó volt ez a történet. Az első rész végén hihetetlen, hogy olyannak tűnt, hogy félbemaradt, de persze nem így van. Mert máris megjött a befejező része. És akkor ezzel véget is ért a történetnek.

Ha jól látom, majdnem minden Fantom képregény sorra került, ami a karácsonyi Devil New York-ban című füzet végén volt pár előzetes.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése