HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantom képregények

<< < (13/569) > >>

dragstar77:
Sziasztok. Köszönöm a Varázsfuvola történetet Jason! :)
Lenyűgöző sztori, csak úgy ittam a cselekményt, főleg hogy zenetanár vagyok. Mindig is tudtam, hogy a zenének nagy ereje van! :) Nekem nagyon tetszett, ezt a 4. Fantomot kemény fából faragtak...
A grafika megint csak első osztályú, akar csak a honosítás.. Meg egyszer nagyon köszönöm!
Még annyi, hogy olvasás közben eszembe jutott párhuzamosan a semices kiadas, amikoris mezeskalaccsal csaltak el a gyerekeket...

SithLord:
Üdv! Köszi az Egy királynő halála című történetet,kit & P.Eryka!!! :worship: :worship:
Igazi hősként áldozta fel az életét,hogy ezáltal Fantomot megmentse!
Azért majd 60 évesen eléggé rendben volt... :badteeth: biztosan jó génjei voltak.Szinte alig öregedett és az a heg az arcán az volt a szexepilje. :brow:

dragstar77:
Én is csatlakozom a megköszönők közé! Mar nagyon vártam a frissítést, es természetesen át ismételtem az ajánlott előzményt is! :) nagyon szuper kerek történet és nagyon tetszett!
Meg egyszer köszönöm!

kit:
Hát ezt aligha lehetne jobban összefoglalni. :)

Ezzel viszont túl vagyunk a Kalózkirálynő összes (eddigi) sztoriján.

Feast4:
15758 köszii!Talán az egyik legjobb krónikás történet egy olyan szereplő  haláláról aki szerintem sokunk szívéhez nőtt és talán az egyik legmeghatározóbb alakja a Fantom több generációjának.Nagyon eltalálták.Kicsi gyermek korától haláláig végig vezetve.Nem is jut eszembe senki aki ilyen szinten fontos és meghatározó volt a krónikákban.Megegyszer 15759 köszii! :worship:

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése