HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantom képregények

<< < (12/568) > >>

Jason Todd:
Köszi szépen, srácok!  :worship:  Ha minden jól megy, a következő is egy krónikás lesz, nem is lesz túl nagy ugrás, hisz majd az ötödik Fantom története lesz. A következő biztos, hogy 21.-es lesz. De utána mi jöjjön? A Lubanga szál folytatása, vagy krónikás?

A Dreibachi boszorkány nekem is egyik kedvencem volt.

Jöjjön még egy kérdés:  Nektek melyik volt az a sztori, ami a legkevésbé jött be a Semices sorozatból?

SithLord:
Üdv! Köszi a Varázsfuvola című történetet,Jason Todd!!! :worship:
Remek epizód volt,tömör és velős amihez fantasztikus háttértörténet párosult! A grafika pedig tényleg szenzációsra sikeredett!

dragstar77:
Sziasztok. Köszönöm a Varázsfuvola történetet Jason! :)
Lenyűgöző sztori, csak úgy ittam a cselekményt, főleg hogy zenetanár vagyok. Mindig is tudtam, hogy a zenének nagy ereje van! :) Nekem nagyon tetszett, ezt a 4. Fantomot kemény fából faragtak...
A grafika megint csak első osztályú, akar csak a honosítás.. Meg egyszer nagyon köszönöm!
Még annyi, hogy olvasás közben eszembe jutott párhuzamosan a semices kiadas, amikoris mezeskalaccsal csaltak el a gyerekeket...

SithLord:
Üdv! Köszi az Egy királynő halála című történetet,kit & P.Eryka!!! :worship: :worship:
Igazi hősként áldozta fel az életét,hogy ezáltal Fantomot megmentse!
Azért majd 60 évesen eléggé rendben volt... :badteeth: biztosan jó génjei voltak.Szinte alig öregedett és az a heg az arcán az volt a szexepilje. :brow:

dragstar77:
Én is csatlakozom a megköszönők közé! Mar nagyon vártam a frissítést, es természetesen át ismételtem az ajánlott előzményt is! :) nagyon szuper kerek történet és nagyon tetszett!
Meg egyszer köszönöm!

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése