HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantom képregények
kit:
Nos, ahogy jeleztük, jön egy kis szünet, de hamarosan folytatjuk. Kösz a hsz-eket! :worship:
SithLord:
Üdv! Köszi a szökevény című részt,P.Eryka, kit, Micho! :worship: :worship: :worship:
Nos,azt kell mondjam ez a rész tényleg meggyőző volt.Amit ez a szerencsétlen ex-elnök átélt az a legszörnyűbb rémálom megvalósulása.A végén meg,hogy ölrement a Fantommal csak lestem...
Mostmár tényleg várom a folytatást!
dragstar77:
--- Idézet ---Légy szíves, legközelebb szerkeszd a hozzászólásod, ne újat írj helyette
--- Idézet vége ---
Nem volt szándékos.. Már elküldtem az üzenetet mikor észrevettem, és nem tudtam, hogy utólag az elküldöttet is lehet szerkeszteni...
Most már tudom, majd figyelek rá....
keildavid:
Fantom - A szökevény: ismét érdekes, hogy ebbe is Fantom inkább háttérszereplőnek tűnt, és itt inkább Lamanda Luaga-ról szólt az egész történet.
Fantom kezdet kételkedni. Mert észrevette, hogy Luaga mintha más lenne. És tényleg olyan is volt.
Én is kíváncsi vagyok, hogy milyen a fejlemények lesznek.
Először azt hittem, hogy talán kimaradt egy-két történet. Mivel az előző két rész címe"ElnökválasztáS 1-2.rész", a mostani pedig "A szökevény". De így már látom, hogy ez közvetlen folytatásnak számít.
Fantom(Semic) 2 - Sanloi kifosztása: Jó látni, hogy továbbra is lesznek ilyen régi Semic-es Fantomok. Ez a 2-es szám nekem régen hiányos volt, de végül elolvastam ezt is, amiért nagyon köszönöm. :worship:
A következők(3-as és 4-es) nekem megvannak. De akkor is jó, ha elérhetők lesznek majd ezek is, felújított, jobb minőségbe.;)
Sepi:
Légy szíves, legközelebb szerkeszd a hozzászólásod, ne újat írj helyette, csak egy kattintás az egész (módosítás gomb). Ez nem a Facebook. ;) Köszi.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése