HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantom képregények
P.Eryka:
--- Idézetet írta: keildavid - 2013. Április 07., 12:41:41 ---Fantom Semic 3.szám: Az továbbra jó hír, hogy még lesz Semic-es Fantom képregény. És legalább jó minőségbe is vannak. Köszönöm! :worship:
--- Idézet vége ---
Igen, nagy valszínűséggel az egész sorozat ki fog kerülni ilyen minőségbe. :)
keildavid:
Fantom - új fejedelemasszony: Nem is gondoltam, hogy még lesz ilyen történet, amiben még Kate Somersetről fog szólni. És itt is egyre több titok derült ki. Pl. a Somerset napló megírása, ami a Fantom krónikák között van.
Fantom Semic 3.szám: Az továbbra jó hír, hogy még lesz Semic-es Fantom képregény. És legalább jó minőségbe is vannak. Köszönöm! :worship:
SithLord:
Üdv! Köszi az új fejedelemasszony című történetet,kit,Micho! :worship: :worship:
Nagyon rendben volt ez a rész.Szépen volt felépítve és a végén konklúziót is kaphattunk.
Eddig minden Kate-es epizód garanantálta,hogy színvonalas elbeszélés lesz.Ez is ilyen.
Micho:
--- Idézetet írta: matrixhv - 2013. Március 31., 21:54:36 ---Sziasztok!
Köszönet a Fantomokért!
--- Idézet vége ---
szia! köszi, hogy megosztottad velünk, további jó olvasgatást.
matrixhv:
Sziasztok!
Köszönet a Fantomokért!
Régen vettem a hazai kiadást. Az egyik kedvencem volt. Miután átment szinesbe, a történetek is gyengébbek lettek, úgy éreztem. De vettem az utolsó számig. Utána hosszú ideig nem olvastam Fantomot.
Régóta láttam, hogy itt az oldalon vannak Fantomok, de valahogy mindíg úgy alakult, hogy mást olvastam. Úgy 2 napja viszont nekiültem, és azóta is olvasom őket. Közben eszembe jutott, mennyire tetszett régen is.
Köszönet a munkátokért. Tetszenek a történetek, a beírás, stb. Tetszenek a borító galériák, és a leírások is.
Különösen a Kate Somerset történetek tetszettek meg. Szeretem, ha egy karakter többször feltűnik pl. Rőtszakáll jut még eszembe.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése