HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantom képregények
Jason Todd:
Halihó!
Elég rég jártam erre utoljára, és lenne egy kérdésem: a napi sorozat nem folytatódik?
P.Eryka:
--- Idézetet írta: keildavid - 2013. Május 05., 20:54:33 ---Ha már Semic-es Fantom. A 24 füzetes Semic-féle mellett még a Fantom Album is lesz?
--- Idézet vége ---
Igen, az is ki fog kerülni valamikor.
dragstar77:
--- Idézet ---Igen, a Lubanga történet is folytatódik hamarosan, még a nyári szünet előtt. ;)
--- Idézet vége ---
Jó hír, jó hír! Ezek nagyon jó kis történetek! Köszönjük!
kit:
--- Idézet ---A Fantom kereszteslovag befejező részét megvárom és elolvasom egybe ezt a történetet.
--- Idézet vége ---
Remélem, tetszeni fog.
--- Idézet ---Az Elnökválasztás-féle történetnek majd lesz folytatása? Mert "A szökevény" című Lamanda Luaga történet végén úgy tűnik, még nincs vége.
--- Idézet vége ---
Igen, a Lubanga történet is folytatódik hamarosan, még a nyári szünet előtt. ;)
keildavid:
Semic-es Fantom: mindig jó látni, hogy milyen Fantom képregények voltak akkoriban. Mivel az én gyűjteményem hiányosak, így legalább jó látni, hogy milyen történetek voltak, amikről régen lemaradtam.
Ha már Semic-es Fantom. A 24 füzetes Semic-féle mellett még a Fantom Album is lesz? (Arról én nem maradtam le, mert nekem megvan a gyűjteményemben.)
A Fantom kereszteslovag befejező részét megvárom és elolvasom egybe ezt a történetet.
Az Elnökválasztás-féle történetnek majd lesz folytatása? Mert "A szökevény" című Lamanda Luaga történet végén úgy tűnik, még nincs vége.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése