HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantom képregények

<< < (103/568) > >>

kit:

--- Idézet ---Először is egy észrevétel. A 8.oldal 4.képéből kicsúszott a szöveg.
--- Idézet vége ---
Kösz, javítjuk hamarosan!

--- Idézet ---Szerintem bátran kijelenthetem,hogy ez az egyik legjobb Fantom történet amiben a főhősünk csak mellékszereplő
--- Idézet vége ---
A nem akármilyen folytatás mindenképp érkezik a közeljövőben.

--- Idézet ---Bár ez a történet akár "Fantom krónikák"-nak is lehetett volna számítani, de ez más tészta.
--- Idézet vége ---
Mi is gondolkodtunk rajta, hogy hova is soroljuk, de szigorú értelemben ez a 21. Fantom története. :)

SithLord:
Üdv! Köszi a Kereszteslovag 3.részét,kit & Micho! :worship:
Először is egy észrevétel. A 8.oldal 4.képéből kicsúszott a szöveg.
Továbbra is zseniális a történetfonal és ,ahogy látom ezzel még nincs vége.Szerintem bátran kijelenthetem,hogy ez az egyik legjobb Fantom történet amiben a főhősünk csak mellékszereplő.Legalábbis azok közül amiket itt az oldalon közzé tettetek.
Várom a folytatást!!!

keildavid:
A Fantom kereszteslovag 1-3.rész: Végül elolvastam egybe ezt a teljes történetet és tetszett. ;)
Hihetetlen, hogy milyen új fejezet bukkant fel, amiben egy teljesen más Fantomról van szó. Bár ez a történet akár "Fantom krónikák"-nak is lehetett volna számítani, de ez más tészta.
És látom a végén, hogy ennek még lesz folytatása a történetnek.
Köszönöm kit & Micho! :worship: :worship:

Jason Todd:

--- Idézetet írta: talgaby - 2013. Május 11., 07:17:26 ---Nem, Micho mondta, hogy jó esetben is egy naaaagy szünetet tart. Ezért is vettem le az aktuális napi képregények közül.

--- Idézet vége ---

Köszönöm!
Akkor nem maradtam le semmiről.

talgaby:
Nem, Micho mondta, hogy jó esetben is egy naaaagy szünetet tart. Ezért is vettem le az aktuális napi képregények közül.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése