HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantom képregények
Jason Todd:
--- Idézetet írta: matrixhv - 2013. Augusztus 25., 11:45:18 ---
--- Idézet ---Azt hiszem nem árulok el nagy titkot, hogy a következő Semices szám is a Wamballa völgyben játszódik. ;)
--- Idézet vége ---
De, ez most új volt nekem, mert legalább 15 éve nem olvastam a Semiceseket, és sok mindenre már nem emlékszem. :) De majd olvasás közben beugrik minden, ahogy eddig is. Csak pár történet maradt meg részletesebben a fejemben.
Jól van ez így, ezáltal a Semicesek is félig újak nekem. ;D
--- Idézet vége ---
Én annyiszor elolvastam őket, hogy mindenre emlékszem. :D
Még a borítók is itt vannak előttem. Bár lehet, hogy a sorrend nem tiszta már, de mindegyik történetre emlékszem. Az albumot imádtam. :brow:
matrixhv:
--- Idézet ---Azt hiszem nem árulok el nagy titkot, hogy a következő Semices szám is a Wamballa völgyben játszódik. ;)
--- Idézet vége ---
De, ez most új volt nekem, mert legalább 15 éve nem olvastam a Semiceseket, és sok mindenre már nem emlékszem. :) De majd olvasás közben beugrik minden, ahogy eddig is. Csak pár történet maradt meg részletesebben a fejemben.
Jól van ez így, ezáltal a Semicesek is félig újak nekem. ;D
Jason Todd:
--- Idézetet írta: matrixhv - 2013. Augusztus 25., 11:20:56 ---Köszönet A Wamballa-völgy titkáért, szép munka.
A történet komoly mondanivalóval is rendelkezik. Komoly vita a két barát között... Annak ellenére, hogy nem egy akciódúsabb szám, volt benne feszültség bőven.
Ráadásul kapcsolódik egy régebbi Fantomhoz is a történet. Szeretem az ilyeneket. Tudom, sok ilyen volt már, de valamiért tetszik, hogy valami 1-2 vagy több generációval ezelőttre nyúlik vissza, és most újra tenni kell valamit. Ilyenkor különösen hasznosak a Krónikák. Amikor nem a történetmesélésre használják, hanem információ forrásként. Ez így valahogy komorabbá, valóságosabbá teszi a szememben, mintha csak a gyerekeknek, vagy Gurannak mesélne. :)
--- Idézet vége ---
Azt hiszem nem árulok el nagy titkot, hogy a következő Semices szám is a Wamballa völgyben játszódik. ;)
matrixhv:
Köszönet A Wamballa-völgy titkáért, szép munka.
A történet komoly mondanivalóval is rendelkezik. Komoly vita a két barát között... Annak ellenére, hogy nem egy akciódúsabb szám, volt benne feszültség bőven.
Ráadásul kapcsolódik egy régebbi Fantomhoz is a történet. Szeretem az ilyeneket. Tudom, sok ilyen volt már, de valamiért tetszik, hogy valami 1-2 vagy több generációval ezelőttre nyúlik vissza, és most újra tenni kell valamit. Ilyenkor különösen hasznosak a Krónikák. Amikor nem a történetmesélésre használják, hanem információ forrásként. Ez így valahogy komorabbá, valóságosabbá teszi a szememben, mintha csak a gyerekeknek, vagy Gurannak mesélne. :)
Jason Todd:
Szívesen! :D
Köszi a véleményezést! :worship:
Michoval mi is beszéltünk róla, hogy ez most krónikás vagy nem, de mi is abban maradtunk, amit te is megállapítottál, vagyis, hogy ez a 21. Fantom kalandja, pár példával a múltból. A történet valóban jó, komoly választás elé állítja Fantomunkat, de megállja a helyét és hű marad őseihez és magához.
Örülök, hogy neked is tetszett a kalandja! ;)
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése