HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantom képregények

<< < (72/568) > >>

SithLord:
Üdv! Köszi a Hajóroncs a Bengál-öbölben című epizódot,Jason Todd & Micho! :worship: :worship:
Ez amolyan összefoglaló rész is lehetett volna,bár nekem mindegyik visszaemlékezés új volt.A történet lényege persze az volt,hogy a kétségek között vergődő 21.Fantom visszanyerje a Fantom hivatásba vetett hitét ,amit ősapái sikeresen teljesítettek a gyászos halálukig.Jó történet volt,tetszett!

matrixhv:
Néha önkéntelenül is párhuzamot vonok magamban a Fantom és James Bond között. Az adottságok és jellemvonások miatt, amiket felsoroltam.  :)
"Óh, James", és a nő már a karjába is hullott Bondnak. :) Emitt meg ugye "az álarcos férfi, vajon ki lehet"?
De tényleg, Ian Fleming akár Fantomot is olvashatott.

Csak én vagyok ilyen pihent agyú, így este?  :lol:

Micho:

--- Idézetet írta: matrixhv - 2013. Augusztus 16., 21:04:41 --- Szóval külsőleg, és a természetük, jellemvonásaik alapján is hasonlóak.

--- Idézet vége ---

a "nem esett messze az alma a fájától" tipikus példája  ;D

matrixhv:

--- Idézet ---És, hogy ez a Kapitány milyen szigorú és igazságos! Lehetett volna akár Fantom is. :D
--- Idézet vége ---

Egy vérből valók, és pont utána kezdődött a Fantom "élete".  :)
Amúgy éppen ezután a történet után filóztam egy kicsit, hogy mennyire egyformák is a Fantomok. Edzettek, erősek, műveltek, a nők a karjaikba hullanak, stb. Szóval külsőleg, és a természetük, jellemvonásaik alapján is hasonlóak.

Jason Todd:

--- Idézetet írta: matrixhv - 2013. Augusztus 16., 19:25:24 ---Köszönet a Walker kapitány szelleme c. történetért. A honosítás szokás szerint szép munka, a történet pedig érdekes volt.

--- Idézet vége ---

Szívesen, és köszi!  ;)
A történet valóban nagyon érdekes és számomra magával ragadó, komoly, szép kaland. Én szeretem az ilyen komolyabb hangvételű történeteket is, amin  kicsit el lehet gondolkodni, hagynak valamit maguk után. Néha kell egy kicsit több komolyság.
Itt szeretnék köszönetet mondani Michonak és kitnek, a rengeteg segítségért és türelemért, amit történet végső változatáig nyújtottak :worship:
És természetesen az állandó fórumozóknak a véleménynyilvánításért és a hallgatag tagoknak is az elolvasásáért!  :worship:

--- Idézetet írta: Micho - 2013. Augusztus 16., 19:32:23 ---
--- Idézetet írta: matrixhv - 2013. Augusztus 16., 19:25:24 ---Köszönet a Walker kapitány szelleme c. történetért.
--- Idézet vége ---

igen, akár ez is lehetett volna a címe...  :cool:

--- Idézet vége ---

Milyen igaz! ;)
És, hogy ez a Kapitány milyen szigorú és igazságos! Lehetett volna akár Fantom is. :D

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése