HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantom képregények
Micho:
--- Idézetet írta: dragstar77 - 2013. Szeptember 18., 09:52:19 ---Sziaszok!
Nagyon köszönöm a Flame történetet!! Tömör velős történet volt!! :)
--- Idézet vége ---
szívesen. ha minden jól megy, idén még egy két részes, izgalmas történetben még viszontlátjuk Flame-t és Lord Stanburyt :cool:
további jó olvasgatást, hála Jasonnek, a nyári szünidő alatt is felhalmozódott némi olvasnivaló :nezze:
dragstar77:
Sziaszok!
Nagyon köszönöm a Flame történetet!! Tömör velős történet volt!! :)
Nagyon tetszett, tele kalanddal, és a végén házassággal! Akár az őserdei járőrszolgálat! (régi egyik kedvenc)
Ezer köszönet érte!! Elmaradtam egy két résszel, de végre most már tudom pótolni őket!!! :) Már nagyon vártam
az újabb és újabb részeket!! :) Köszi a kitartó és precíz munkátokat! Szép napot!!
Jason Todd:
--- Idézetet írta: matrixhv - 2013. Szeptember 13., 22:44:11 ---Jason: Köszönet a Thor pörölyéért! :worship: Szép munka, és jó történet választás. A rajz a szokásos. :) Illetve mégsem, mert nem nagyon láttam még ennyire "lazának" a Vándorló Szellemet... sem a szokásos álruha, sem a városi álruha, se semmi. Azt hittem még a wc-re is álruhában megy. :lol: De a rajzoló épp eleget árnyékolt ahhoz, hogy ne lássuk teljesen az arcát, és túléljük a dolgot. :)
Szeretem, amikor valamilyen híres ember (legyen egy ismert író, vagy történelmi személy, bárki) szerepel a Fantomokban. Olyan lehetőség ez, amit vétek lenne nem kihasználni.
--- Idézet vége ---
Nagyon szívesen! ;) Köszönöm a biztató szavakat! :worship:
Én is szeretem az ilyen történeteket, ahol ismert emberek is szerepelnek.
Amúgy most már leírhatom, hogy ebben a számban választ is kapunk SithLord egy korábbi kérdésére is a Fantom krónikákkal kapcsolatban. ;)
matrixhv:
Jason: Köszönet a Thor pörölyéért! :worship: Szép munka, és jó történet választás. A rajz a szokásos. :) Illetve mégsem, mert nem nagyon láttam még ennyire "lazának" a Vándorló Szellemet... sem a szokásos álruha, sem a városi álruha, se semmi. Azt hittem még a wc-re is álruhában megy. :lol: De a rajzoló épp eleget árnyékolt ahhoz, hogy ne lássuk teljesen az arcát, és túléljük a dolgot. :)
Szeretem, amikor valamilyen híres ember (legyen egy ismert író, vagy történelmi személy, bárki) szerepel a Fantomokban. Olyan lehetőség ez, amit vétek lenne nem kihasználni.
matrixhv:
--- Idézet --- Köszönet az újabb egyszarvús történetért.
Most már tudod miről beszéltem, a múltkor. ;)
--- Idézet vége ---
Igen, a "rejtély" megoldódott. :D
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése