HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantom képregények

<< < (68/568) > >>

Micho:

--- Idézetet írta: dragstar77 - 2013. Szeptember 18., 09:52:19 ---Sziaszok!
Nagyon köszönöm a Flame történetet!! Tömör velős történet volt!! :)
--- Idézet vége ---

szívesen. ha minden jól megy, idén még egy két részes, izgalmas történetben még viszontlátjuk Flame-t és Lord Stanburyt  :cool:
további jó olvasgatást, hála Jasonnek, a nyári szünidő alatt is felhalmozódott némi olvasnivaló :nezze:

dragstar77:
Sziaszok!
Nagyon köszönöm a Flame történetet!! Tömör velős történet volt!! :)
Nagyon tetszett, tele kalanddal, és a végén házassággal! Akár az őserdei járőrszolgálat! (régi egyik kedvenc)
Ezer köszönet érte!! Elmaradtam egy két résszel, de végre most már tudom pótolni őket!!! :) Már nagyon vártam
az újabb és újabb részeket!! :) Köszi a kitartó és precíz munkátokat! Szép napot!!

Jason Todd:

--- Idézetet írta: matrixhv - 2013. Szeptember 13., 22:44:11 ---Jason: Köszönet a Thor pörölyéért!  :worship: Szép munka, és jó történet választás. A rajz a szokásos.  :) Illetve mégsem, mert nem nagyon láttam még ennyire "lazának" a Vándorló Szellemet... sem a szokásos álruha, sem a városi álruha, se semmi. Azt hittem még a wc-re is álruhában megy.   :lol: De a rajzoló épp eleget árnyékolt ahhoz, hogy ne lássuk teljesen az arcát, és túléljük a dolgot.  :)

Szeretem, amikor valamilyen híres ember (legyen egy ismert író, vagy történelmi személy, bárki) szerepel a Fantomokban. Olyan lehetőség ez, amit vétek lenne nem kihasználni.

--- Idézet vége ---

Nagyon szívesen!  ;) Köszönöm a biztató szavakat!  :worship:
Én is szeretem az ilyen történeteket, ahol ismert emberek is szerepelnek.

Amúgy most már leírhatom, hogy ebben a számban választ is kapunk SithLord egy korábbi kérdésére is a Fantom krónikákkal kapcsolatban.  ;)

matrixhv:
Jason: Köszönet a Thor pörölyéért!  :worship: Szép munka, és jó történet választás. A rajz a szokásos.  :) Illetve mégsem, mert nem nagyon láttam még ennyire "lazának" a Vándorló Szellemet... sem a szokásos álruha, sem a városi álruha, se semmi. Azt hittem még a wc-re is álruhában megy.   :lol: De a rajzoló épp eleget árnyékolt ahhoz, hogy ne lássuk teljesen az arcát, és túléljük a dolgot.  :)

Szeretem, amikor valamilyen híres ember (legyen egy ismert író, vagy történelmi személy, bárki) szerepel a Fantomokban. Olyan lehetőség ez, amit vétek lenne nem kihasználni.

matrixhv:

--- Idézet ---    Köszönet az újabb egyszarvús történetért.

Most már tudod miről beszéltem, a múltkor.  ;)
--- Idézet vége ---

Igen, a "rejtély" megoldódott.  :D

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése