HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantom képregények

<< < (67/568) > >>

dragstar77:
Köszönöm az aranybivaly békeszerződés honosítást!!!
Ez aegy nagyon jó kis varázslós történet volt!! Érdekes volt ahogy Fantom véghezvitte megoldotta a kitűzött célt!! na meg, hogy kiütötte azt a mutánst! :)
Tetszett a grafika, a történet, a fordítás, minden!! :)
Köszönet érte!!!

matrixhv:
Köszönöm a 15-ös Semic számot, szép munka.
Tetszik, hogy a babona erejét kihasználva a frászt hozza Fantom a banditákra, és lesitteltetik magukat.  :) Már Ti is fordítottatok olyan történetet, amiben volt hasonló jelenet.

Jason Todd:

--- Idézetet írta: dragstar77 - 2013. Szeptember 20., 09:40:31 ---Hú... Jason! Köszönöm a Hajóroncs a Bengá-öbölben rész honosítását!! Nagyon jül sikerült!! :)
Több kaland különböző elődöktől egy részben, és többször kiborsóztam, beleéltem magam!! :) nagyon jó volt! köszönöm!

--- Idézet vége ---

Nagyon szívesen, és köszönöm!  :worship: Bizony, az a rész valóban nagyon jól sikerült. A története szépen vissza adja a Fantom lét elhivatottságát, hagyományőrzését és a tiszteletet az ősök iránt. Magam is többször megilletődtem, míg olvastam, illetve készítettem a honosítást. Nagyon jó történet.
Remélem még tudok hasonlókat szállítani nektek!  ;)

--- Idézetet írta: SithLord - 2013. Szeptember 20., 10:15:37 ---Üdv! Köszi a Thor Pörölye című részt ,Jason Todd,Micho! :worship: :worship:
Igen érdekes és szó szerint fantasztikusra sikeredett ez a történet.A föld középpontjában élő dinokkal fűszerezve.Tetszett még a címben szereplő kegytárgy  kézbe visszatérő funkciója,csakúgy ahogy a Bosszú Angyaliban Thor használná.Az viszont egy kicsit klisé szerű,hogy egy gonosz kézben a pöröly pusztulást hoz maga után.De valahogy kikellett szabadulni a barlangból.
És igen,Jason Todd észrevettem ,hogy a jelenlegi Fantom éppen a krónikáját írja . :hehe:

--- Idézet vége ---

Nagyon szívesen!
Akkor, mikor kérdezted még nem akartam elárulni, hogy lesz egy ilyen történet is, most már talán nem spoileres.  ;) ;D

SithLord:
Üdv! Köszi a Thor Pörölye című részt ,Jason Todd,Micho! :worship: :worship:
Igen érdekes és szó szerint fantasztikusra sikeredett ez a történet.A föld középpontjában élő dinokkal fűszerezve.Tetszett még a címben szereplő kegytárgy  kézbe visszatérő funkciója,csakúgy ahogy a Bosszú Angyaliban Thor használná.Az viszont egy kicsit klisé szerű,hogy egy gonosz kézben a pöröly pusztulást hoz maga után.De valahogy kikellett szabadulni a barlangból.
És igen,Jason Todd észrevettem ,hogy a jelenlegi Fantom éppen a krónikáját írja . :hehe:

dragstar77:
Hú... Jason! Köszönöm a Hajóroncs a Bengá-öbölben rész honosítását!! Nagyon jül sikerült!! :)
Több kaland különböző elődöktől egy részben, és többször kiborsóztam, beleéltem magam!! :) nagyon jó volt! köszönöm!

--- Idézet ---még egy két részes, izgalmas történetben még viszontlátjuk Flame-t és Lord Stanburyt  :cool:
--- Idézet vége ---

Alig várom!! :)

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése