HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantom képregények

<< < (65/568) > >>

Jason Todd:

--- Idézetet írta: Micho - 2013. Szeptember 26., 19:06:33 ---
--- Idézetet írta: dragstar77 - 2013. Szeptember 26., 01:01:54 ---
Találtam egy másik képet is, ami szintén festett, de ott Fantom nem a kardon áll, hanem mellette.

--- Idézet vége ---

van egy szignó a bal felső sarokban, de nem Felmangé, nem ő rajzolta, hanem egy bizonyos Alex Biffignandi.
nekem jobban tetszik, hogy a kardon áll, mert a másik képen a Vámpír könnyebben megsebzi ;)

--- Idézet vége ---

Igen, pont Achillesnél.  ;D Amúgy nem mintha nem sebezné meg könnyen...  :badteeth:
A képen valóban látszanak kis különbségek, Fantom arca is más egy kicsit. Bár lehet, hogy csak az árnyékolás miatt...  :nemtudom:

Micho:

--- Idézetet írta: dragstar77 - 2013. Szeptember 26., 01:01:54 ---
Találtam egy másik képet is, ami szintén festett, de ott Fantom nem a kardon áll, hanem mellette.

--- Idézet vége ---

van egy szignó a bal felső sarokban, de nem Felmangé, nem ő rajzolta, hanem egy bizonyos Alex Biffignandi.
nekem jobban tetszik, hogy a kardon áll, mert a másik képen a Vámpír könnyebben megsebzi ;)

Jason Todd:

--- Idézetet írta: dragstar77 - 2013. Szeptember 26., 01:01:54 ---Köszönöm a Thor pörölye részt is!! :)  Várom a következő részeket!! :)

--- Idézet vége ---

Szívesen!  :) Ma már fenn is van egy új!  :coffee:

--- Idézetet írta: matrixhv - 2013. Szeptember 26., 16:18:17 ---Köszönöm a Vámpír a dzsungelben történetet. Jó kis sztori volt, tetszett.  Egy újabb több Fantomon átívelő történet.
Szép munkát végeztetek.
Várható majd a végén beharangozott előzmény is?

--- Idézet vége ---

Szívesen!  :) Köszi a véleményezést! Nos, igazából én nem tudok az előzményről semmit, lehet, hogy még el sem készült. Micho?
De ha létezik és belefutunk valahol, természetesen az is jönni fog!  ;)

--- Idézetet írta: Galen - 2013. Szeptember 26., 14:47:47 ---A vámpíros történet borítójánál kivételesen a norvég és a svéd változat is fostalicska.

--- Idézet vége ---

Tényleg nem a legjobb, de Micho szépen feltuningolta!   ;)

matrixhv:
Köszönöm a Vámpír a dzsungelben történetet. Jó kis sztori volt, tetszett.  Egy újabb több Fantomon átívelő történet.
Szép munkát végeztetek.
Várható majd a végén beharangozott előzmény is?

Micho:
ahogy szeretett főnököm mondogatja mindig: "a szarnak nincs mértékegysége"  :hehe:

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése