HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantom képregények
Jason Todd:
--- Idézetet írta: Micho - 2013. Szeptember 26., 19:06:33 ---
--- Idézetet írta: dragstar77 - 2013. Szeptember 26., 01:01:54 ---
Találtam egy másik képet is, ami szintén festett, de ott Fantom nem a kardon áll, hanem mellette.
--- Idézet vége ---
van egy szignó a bal felső sarokban, de nem Felmangé, nem ő rajzolta, hanem egy bizonyos Alex Biffignandi.
nekem jobban tetszik, hogy a kardon áll, mert a másik képen a Vámpír könnyebben megsebzi ;)
--- Idézet vége ---
Igen, pont Achillesnél. ;D Amúgy nem mintha nem sebezné meg könnyen... :badteeth:
A képen valóban látszanak kis különbségek, Fantom arca is más egy kicsit. Bár lehet, hogy csak az árnyékolás miatt... :nemtudom:
Micho:
--- Idézetet írta: dragstar77 - 2013. Szeptember 26., 01:01:54 ---
Találtam egy másik képet is, ami szintén festett, de ott Fantom nem a kardon áll, hanem mellette.
--- Idézet vége ---
van egy szignó a bal felső sarokban, de nem Felmangé, nem ő rajzolta, hanem egy bizonyos Alex Biffignandi.
nekem jobban tetszik, hogy a kardon áll, mert a másik képen a Vámpír könnyebben megsebzi ;)
Jason Todd:
--- Idézetet írta: dragstar77 - 2013. Szeptember 26., 01:01:54 ---Köszönöm a Thor pörölye részt is!! :) Várom a következő részeket!! :)
--- Idézet vége ---
Szívesen! :) Ma már fenn is van egy új! :coffee:
--- Idézetet írta: matrixhv - 2013. Szeptember 26., 16:18:17 ---Köszönöm a Vámpír a dzsungelben történetet. Jó kis sztori volt, tetszett. Egy újabb több Fantomon átívelő történet.
Szép munkát végeztetek.
Várható majd a végén beharangozott előzmény is?
--- Idézet vége ---
Szívesen! :) Köszi a véleményezést! Nos, igazából én nem tudok az előzményről semmit, lehet, hogy még el sem készült. Micho?
De ha létezik és belefutunk valahol, természetesen az is jönni fog! ;)
--- Idézetet írta: Galen - 2013. Szeptember 26., 14:47:47 ---A vámpíros történet borítójánál kivételesen a norvég és a svéd változat is fostalicska.
--- Idézet vége ---
Tényleg nem a legjobb, de Micho szépen feltuningolta! ;)
matrixhv:
Köszönöm a Vámpír a dzsungelben történetet. Jó kis sztori volt, tetszett. Egy újabb több Fantomon átívelő történet.
Szép munkát végeztetek.
Várható majd a végén beharangozott előzmény is?
Micho:
ahogy szeretett főnököm mondogatja mindig: "a szarnak nincs mértékegysége" :hehe:
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése