HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantom képregények
regnar:
Fantom "minik"
Jók voltak ezek a kis történetek, esszenciálisan bennük volt minden, ami a Fantom, a dzsungel, bennszülöttek, bűnözők, stb... De ugyanakkor kicsit túlzottan tömörek voltak a történetek. Legalábbis szerintem. az első történetben pl azt hittem a kikötött Fantom majd "lelkizik", hogy igazából mindkét törzs a túlélésért küzd, és igazából nem is ellenségek, de ez elmaradt, vagyis, nem, mert a végén ez lett a végkifejlet. Legjobban mégis ez tetszett. Úgy gondolom, hogy ezek a kis történetek "a real - hardcore fanoknak" készültek, ugyanis ahhoz túlságosan "összecsapottak" (idézőjelben, és csak azért mert ez a szó illik ide - amúgy nem gondolom, hogy azok lennének - szóval átvitt értelemben) és nem biztos, hogy bárki ezek által kedvelné meg Fantomot. De akik ismerik azoknak jó szórakozás ez a három rövid történet.
A plusz sztori érdekes és némileg klasszikus volalon mozog.. Tetszettek a rajzai is és a színei is, a vége pedig kifejezetten érdekesre sikeredett.
A beírás szintén tetszett, a címfeliratok betűválasztása is jól sikerült. hibát nem találtam, a mondatok jól szerkesztettek és magyarosak voltak, nem vették el a történetek olvasásának "lendületét".
Összességében.. mit mondhatnék.. megy a gyűjteménybe
Micho:
--- Idézet ---rövid itthonlét után Debrecen..(virágkarnevál)
--- Idézet vége ---
az jó... tulajdonképpen Debrecen a "Halálfejes Barlangomnak" számít, úgyhogy minden valószínűség szerint hazalátogatok... jó buli lesz!
Ha minden igaz, Troll holnap fog frissíteni, már ha nem ázik el teljesen ma este a Szigeten...
Kikerül az a Fantom is, amit említettem. (3 rövid történet egy füzetben)
(plusz egy meglepi)
regnar:
--- Idézet ---csak nem falusi turizmus?
--- Idézet vége ---
A vesémbe látsz "Fantom"
Most hétvégén Dörgicse.. (Hiába kerestem, de sehol nem kaptam gyúkhúslevest ) előtte Bakonybél, most pedig rövid itthonlét után Debrecen..(virágkarnevál)
Micho:
--- Idézet ---A bajszos fantom "logo"
--- Idézet vége ---
thx
--- Idézet ---ide-oda cikázok egyes települések között
--- Idézet vége ---
csak nem falusi turizmus?
--- Idézet ---No majd pótolom
--- Idézet vége ---
oké
regnar:
Sh*t.. elolvastam az extra 3 oldalt is, aztán valahogy kimaradt... No majd pótolom, csak most úgy élek mint a villám... ide-oda cikázok egyes települések között.. A bajszos fantom "logo"
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése