HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantom képregények
Micho:
--- Idézet ---A bajszos fantom "logo"
--- Idézet vége ---
thx
--- Idézet ---ide-oda cikázok egyes települések között
--- Idézet vége ---
csak nem falusi turizmus?
--- Idézet ---No majd pótolom
--- Idézet vége ---
oké
regnar:
Sh*t.. elolvastam az extra 3 oldalt is, aztán valahogy kimaradt... No majd pótolom, csak most úgy élek mint a villám... ide-oda cikázok egyes települések között.. A bajszos fantom "logo"
Micho:
köszönöm szépen a kritikákat, regnar! örülök hogy van egy ilyen hardcore Fantom-Phan rajtam kívül is itt. Az első klasszikus számmal kapcsolatban: a vesszőkre akkor majd jobban vigyázok, pedig én némely helyen már azt hittem, hogy túl sokat is rakok az évszámoknak utánuk néztem, egyszer én rontottam el, egyszer pedig Lee Falk apropó Falk, a dokumentációját olvastad a történet végén? (3 oldalas volt!! )... mert arról nem számoltál be. Mivel elég érdekesnek találtam az életét, gondoltam, megosztom veletek. a jövőben kellenek ilyesmik? mert ha nem, akkor nem fárasztom vele magamat
A kolosszusos/kincskeresős rész magáért beszél, bár a végét kicsit valóban hamar lezárták. Lehet, hogy három részesre akarták eredetileg, de végül kettő lett...?
különben most, hogy újra van gyors nethozzáférésem, kényelmesen töltögetem a sok Fantomot a netről, úgyhogy lesz még jónéhány rész, amit elkészítek. szeretnék innen-onnan csipegetni, folytatódik majd a Klasszikus sorozat Falk történeteivel, és a Kolosszushoz hasonlóan lesznek skandináv készítésűek is. Sőt, napi képregény is tervbe van véve (igazából egy teljes történet már elkészült, de Troll nem tudja egyelőre kitenni a kisképeket vmiért ) A legközelebbi rész egy kis kitérő lesz, eredetileg ezt nem honosítottam volna, de a szóbanforgó történet rajzolója időközben meghalt, és gondoltam, hogy kis tiszetletadás jár neki.
regnar:
Fantom - A kolosszus titka 2.
Borító. Hát mit mondjak. Egyik alternatíva sem nyerte meg a tetszésemet. Az első rész borítóját utól sem éri a másodiké. (ezt msot a grafikai részére értem, a feliratok most is jók). Kicsit összecsapottnak érzem a borítót, viszont a mellékelt infooldalt érdekes volt, legalábbis nekem.
Képregény. Már az előző résznél ecseteltem a rajzokat, azóta nem változott
Történet. Így önmagában a második rész is megállná a helyét, lényegében minden információt megkaptunk, hogy érthető legyen. Itt a második részben Fantom nem kap annyi szerepet, mint az előző részben. EGy apró momentum, ami kicsit zavart, a Kr.e. 146. Ebben az évben ért véget a harmadik Pun háború, és nekem kicsit így gyors, hogy elmenekülnek, (bár hivatalosan senki nem menekült el, vagyis csak nagyon kevesen, annyian semmiképpen, hogy felépítsenek egy ilyen kolosszust, főkképp nem egy várost.) aztán hajóznak, és még ugyanabban az évben felépítenek egy ekkora kolosszust. DE ez az én hülyeségem, szóval nem kell vele foglalkozni, csak mint számomra kicsit zavaró dolgot írom le. Szóval, ha 144 lett volna jobb lett volna.
Szegény főgonosz vége kifejezetten tetszett, a halála értelmetlen és abszurd volt (a megbotlás).
A történet egészében tetszett, bár a végét kicsit elkapkodták, (főleg, ha ahhoz viszonyítjuk, hogy mennyi időt - képet - szánt a rajzololó/történetíró a füzet elején levő történetszálra, az agyagtérkép roszfiúk általi megszerzésére - na ezt most jól megaszontam)
BEírás. Nagyon jó lett, jók a mondatok, érthetőek és értelmesek. Hibát nem találtam.
Összességében. Nagyon jó történet volt szerintem, tetszenek az eldugott városos, kincskeresős történetek.
killjoy:
Újabb frissítés a Fantom rajongóknak:
Fantom - A Kolosszus titka 2/2
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése