HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantom képregények
Micho:
--- Idézet ---Mér minden borító ugyanolyan?Vagy Fantom van rajta, vagy Fantom+Hero
--- Idézet vége ---
jelenleg a 70. jubileumi év van, és ezért nyomatják ezeket a pózokat
na meg mivel most éppen nem új, skandináv sztorit közölnek, hanem ilyen régi Lee Falk klasszikusokat, ezért is "fantázia borítót" kap. de ha visszább lapozol itt a topikban, akadnak a sztorihoz kapcsolódó borik is.
--- Idézet ---Vettem észre itt borítón, hogy ára 70ar.Az mennyi forint?Tehát az érdekelne, hogy odakint, milyen kategóriába tarozik, az olcsóbbakba vagy drágább árkategóriába?
--- Idézet vége ---
rá van írva euróban is. (a 70-ar az 70 évet jelent, Fantom 70 éves)
jelen szám 5 euro körül van, az úgy 1400 ft átszámolva, 100 színes oldalért.
egy ilyen kiadásért még nálunk sem lehetne soknak mondani (Panini füzet 24 oldal 500 Ft volt) de a svéd, finn átlag fizetések a hazaiaknak jóval a többszöröse... úgyhogy mondhatni bagó nekik, mintha egy doboz cigit vennének, vagy még annyi se.
--- Idézet ---És sikeres egyáltalán ott északon?
--- Idézet vége ---
"mondhatni" sikeres, hisz két hetente jelenik meg
erre még amerikában a szuperhős cuccok között sincs igen példa, hogy évi 24 szám jöjjön ki plusz különszámok. egyedül az Ultimate Spider-Man az, ami évi 18.
úgyhogy északon Fantom a király
Ryder:
--- Idézet ---Fantomen 2006/18
--- Idézet vége ---
Mér minden borító ugyanolyan?Vagy Fantom van rajta, vagy Fantom+Hero.(Pedig igazán benyomhattak volna egy Hulkot vagy valamit )
Na mindegy.
Vettem észre itt borítón, hogy ára 70ar.Az mennyi forint?Tehát az érdekelne, hogy odakint, milyen kategóriába tarozik, az olcsóbbakba vagy drágább árkategóriába?
És sikeres egyáltalán ott északon?
--- Idézet ---már nem kell sokat várni, és a legközelebbi frissítésben ti is olvashattok Fantomot
--- Idézet vége ---
Galen:
rajzal szerintem nincs gond...de ez a szinezés tényleg bármely atomvillanást lenyomja.
regnar:
Nos eme borító mellett az atomvillanás elbújhat szégyenében. Nem igazán tetszik, sőt mondhatnám nem tetszik. Fantom mint a régi műanyagkatonák.. vagy valami hasonló. De ahogy kisilabizáltam 2 fantomenklassiker is van benne
Micho:
--- Idézet ---ez egy kicsit nagyon sárga boritó.
--- Idézet vége ---
hát... süt a nap
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése