HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantom képregények

<< < (50/568) > >>

Zerit:
(A bedetheque szerint négy kötetes. A Cinebook mind a négyet kiadta, szkennelve viszont én is csak az első háromat láttam. Én sem olvastam még, majd ha fizikailag birtoklom az utolsó kötet is, ami kb. 2014 februárjára várható. Viszont átlapozgattam az első hármat: szép, és kalózos ;))
---
Visszatérve némileg a Fantomhoz (bár ez is egy nagy kerülő lesz, de mindegy), egy belgrádi napilapnak volt egy havi (sőt, a borítón azt írja, hogy minden szerdán megjelenik, azaz akkor heti) különkiadása, amely tulajdonképpen egy képregénymagazin volt. A neve Denis volt, a Dennis the Menace főhőséről lett elkeresztelvbe, mely ördögfiókának kalandjai minden egyes számban megtalálható volt sok más képregénnyel egyetemben, így sok-sok Fantom sztorival is. Az egyik 1980-ban kiadott szám borítója felkeltette az érdeklődésemet:

Hogy egy dalek mit keres a borítón az 1980-as években, na ezt gyorsan ki kellett deríteni. És természetesen az átlapozása után nem leltem semmi Doctor Who-s dolgora. Viszont egy teljes albumnyi Dani Futurót leközöltek benne, Carlos Gimenez és Victor Mora 1970-es években készült vad, pszichedelikus színezetű sci-fijét. És ezen a ponton térünk vissza jó öreg Fantomunkhoz, hiszen az Átkozott bolygó című albumban Dani Futuróék összefutnak 2 gazfickóval, akik Batman és (bajszos!) Fantom álruhát öltöttek magukra:  :nezze:

FZoli:
(Azt lehet tudni a Long John Silver hány kötet lesz? Az első három megvan angolul, de még nem olvastam el, így azt hittem annyi az összes.)

Zerit:
(A Cinebook kiadta angolul. A negyedik kivételével szkennek is keringenek már a neten. PM-ben mennek a linkek.)

talgaby:
(OFF. Abból esetleg tudsz angol scanlationt? Annyira érdekel azóta, hogy megláttam, de nem találtam angolul, és a Long John Silver keresés eléggé esélytelen egy francia képregény angol változatára.)

Zerit:
Pestisdoktor...

Valójában két történetet fog tartalmazni a füzet.
A második címe nekem innen ösmerős:

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése