HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantom képregények
Jason Todd:
Köszi szépen a véleményező sorokat! :worship:
Örülünk, ha tetszettek a történetek, hisz végül is ezért csináljuk. :)
Remélem még sokáig tudjuk veletek megosztani a Vándorló Szellem kalandjait!
keildavid:
Írok néhány hozzászólást a Fantom képregényekről, amiket ma elolvastam.
A halál szárnyai: Az elején úgy tűnt, hogy Fantom háttérszereplő volt. De persze ő is megjelent. A címekről is lehet sejteni, hogy miről is van szó. A történet folyamán egyből kiderült. Az külön érdekes volt, hogy a 15. oldal első panelen lévő fal cetlin szerepel a rajzolók neve"Felmang, Ferry".
A Fantom Krónikákból: A Vasálarcos: Ismerős volt ez a történet. Mert eredetileg egy film is volt, ahol egy férfi vasálarcot viselt. Volt nagy titok, ami végül ki is derült.
Jonathan Wild 1.rész: Nagyon szokatlan esetnek tűnt. Mert amikor lopásról volt szó, akkor meg Wild-ot hívták segítségül. De az elején már gyanús is volt. És látom, hogy ennek még van folytatása.
Éden: Archie tényleg olyan volt, mint Tarzan. És az, hogy a vadállatokkal békében élt az is tényleg olyan volt, mint az egyik Rahan képregényben.
Tetszett, hogy kétféle ismerős sorozathoz is van hasonlósága.
Fantom Semic 16-18.: Tetszettek ezek is. Mivel ezek nekem eredetileg nincsenek meg, így jó volt legalább elolvasni, amikre még nem volt szerencsém.
Ezer köszönet érte A Vándorló Szellem honosítóknak: kit, Micho és Jason Todd! :worship:
Jason Todd:
Köszi szépen, hogy szántál pár sort a véleményezésre! :worship:
A történet nekem is tetszett, Micho ajánlásával és hathatós közbenjárásával ;) készült el. Úgyhogy én is köszönöm neki, hogy megismerhettem a sztorit. :worship:
SithLord:
Üdv! Köszi az Éden című történetet,Jason Todd és Micho! :worship: :worship:
Tényleg,talán a legfelkavaróbb és legszomorúbb Fantom epizód volt amit csak olvastam.De ennek ellenére igazán jó volt!
Emlékszem volt anno egy hasonló Rahan történet is, amiben szintén békében éltek a vadállatok.
FZoli:
(Köszi!)
Ezeknek a "random" borítóknak megvan a maga diszkrét bája. :) Még ha nincs is köze a tartalomhoz, egy jól sikerült képpel olvasókat lehet nyerni.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése