HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantom képregények
SithLord:
Üdv! Köszi az új Fantomot kit!
Jó történet volt,végül is tetszett,de a krokodilt kicsit soknak éreztem.A munkatáborban meg a napszemüveg...
De,nagyon várom a következő Fantomot!
Az ERŐ legyen veled!!!
keildavid:
Nagyon jó ez a Fantom képregény. Ez nem semmi. Tényleg egy nagyon jó képregény. Ráadásul 48 oldalas. Nagyon izgalmas volt a történet. Mert a tizennegyedik Fantom kalandjairól azt is láthattuk, hogy végzetes is lehetett volna. De a Vándorló Szellem mindig sikerül kimásznia a csapdából.
A 26. oldal 6. panelen van egy elírás. A "visza" szó. Ennyi volt az észrevételem.
Ezer köszönet kit a Fantom - Bengália grófja című képregényért!
Jó pihenést! És majd februártól visszatérünk!
Sepi:
Frissültünk!
Fantom - Bengália Grófja
kit:
Nem tudom, nekem amikor a múltkor szóltál, simán ment (explorerrel).
Amúgy meg örülök, ha nektek is tetszenek a krónikás sztorik , lesz belőlük a jövőben is. (Bár Micho jó párat elsütött már. ) A Sekhmet-et meg akkor megdumáltuk. El is indítottam a folyamatot, de mire megjön ... elkészül, az nem most lesz!
Dala:
A két részt egyben olvastam el, és a változatosság kedvéért ismét meggyűlt a bajom a letöltéssel.
Operában szedtem le egyben a második részt, és az utolsó 5 oldal hibás lett. Google Chrome-ban próbáltam leszedni a hiányzó oldalakat, de nem sikerült. Aztán Mozillában is megpróbáltam, és így végre működött. Másnak nem volt ilyen problémája?
Az apró kellemetlenség ellenére tetszett a történet. Én azt tartom az egyik legjobb húzásnak a Fantomban, hogy ez a név nem egy embert takar, és ezzel az egyszerű ötlettel megoldották, hogy különböző történelmi korokban is felbukkanhat a címszereplő. Egyszóval bejönnek a krónikás történetek, úgyhogy nagyon tudnék örülni az ötödik Fantom és a gyűrű történetének.
Köszönet ezért a részért is, Kit.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése