HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantom képregények

<< < (475/569) > >>

Sepi:
Frissültünk!
Fantom Karácsonyi Különszám 2009

kit:

--- Idézetet írta: keildavid ---Sok sikert kívánok neked kit a jövő évi terveidhez!
--- Idézet vége ---

Köszönöm!

keildavid:

--- Idézetet írta: kit ---Köszönöm a dícsérő szavakat, remélhetőleg jövőre sikerül megvalósítani a havi kétszeri frissítést is.
--- Idézet vége ---
Havi kettő Fantom képregény? Hű az biztos minden Fantom olvasóknak tetszene(beleértve engem is.) Sok sikert kívánok neked kit a jövő évi terveidhez! Majd meglátjuk.

kit:
Rendkívül örülök, hogy gyarapodik kis Fantom közönségünk!  
Köszönöm a véleményed, Fantomunk valóban nem volt túl nagy formában ezúttal. A Sy Barry féle Fantomokhoz annyit hozzáfűznék, hogy valamikor a jövőben terveztem Falk-Barry féle honosításokat, illetve van is már kész példány. A klasszikusokat eddig nem nagyon érintettem (bár kimondottan kedvelem őket), de a napokban várható egy kis meglepetés ez ügyben!  
Köszönöm a dícsérő szavakat, remélhetőleg jövőre sikerül megvalósítani a havi kétszeri frissítést is.

Ami pedig az akció részlegbe való áthelyezést illeti, részemről nincs akadálya.

talgaby:

--- Idézet ---Bár, talán éppen ezért is szeretem a Fantom sztorikat. Túl sok csoda, s szuperhősködés nincs bennük.
--- Idézet vége ---
Igen, ezért is fordult meg a fejemben, hogy ki kellene szedni a szuperhősök közül. Az Akció részleg sokkal közelebb áll tartalmilag hozzá.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése