HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantom képregények
dragstar77:
Köszönöm ismét az új részt! Nagyon izgalmas volt!!! Már várom is a másik kettőt! Már szívem szerint most olvasnám! :) Tényleg nagyon szép , és jó a sztori! És skandináv!!! :)
Gratula hozzá, további kitartást! Köszönöm!
kit:
Köszönöm a véleményeket! :worship:
Ami azt illeti szerintem a Fantom sztorik nagyjából egy szinten vannak, úgy is mondhatnám, hogy nem nehéz jót választani :bravo: (bár mondjuk a Moonstone 5-6-tal lehet, hogy sikerült mellényúlni), de a skandinávoknál tényleg elég bő a választék. Egyébként (saját véleményem szerint) a 2. és 3. rész ennél jobb lesz. :D A grafikáról annyit, hogy mások szerint is ez a "trilógia" az eddigi legszebb ff Fantom.
(Amúgy épp most találtam egy érdekesnek tűnő mostanában induló Moonstone sorozatot The Phantom KGB Noir címmel...)
Ami pedig a filmet illeti, asszem Jim Shepherd az ausztrál kiadó ikonja is említést tesz a párhuzamról valamelyik előszóban.
Ben Reilly:
Köszönöm a Fantomot Kit. :worship:
SithLord:
Üdv! Köszi az új Fantomot,kit! :worship:
Hihetetlen ez a sorozat,hogy mindig ilyen izgalmas részek jelennek meg,vagy te válogatsz nagyon jól,kit,de mindenestre kiváló történetnek ígérkezik ez is.A grafika pazar.Várom a folytatást,az ERŐ legyen veled!!! :hzs-darthvader:
keildavid:
Ezer köszönet Kit a Fantom: A Koponyák titka 1. részért! :worship: :worship:
A 2010-es Fantom honosítás tényleg jól kezdődik.
Fantom most tényleg többet szerepel a jelenlegi történetben. Akár Fantomként, akár esőkabátban.
A koponyák titkáról emlékeztet arra a Fantom filmre, amit régen a TV2-n láttam. Mert abba is a koponyák titkáról van szó.
Aztán nem gondoltam, hogy felbukkannak Fantom ellenségei, akik eddig nem nagyon szerepeltek. Azt nem mondom el kik, mert akkor lelőném a poént.
A képregény borítóján látom, hogy "A koponyák titka 1/3". Akkor ez a sztori 3 részes. Tényleg ritkán volt ilyen több részes történet, de mint mondtad Kit lesznek még ilyenek is.
Végül pedig sok sikert kívánok neked Kit a Fantom honosításhoz!
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése