HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantom képregények
SithLord:
Üdv!Nem tudom,hogy van é magyarul,én a netről szedem feliratosan.Most tartunk a 2.évad 15.résznél. :hzs-darthvader:
kit:
Köszönöm az olvasást mindenkinek! :worship:
Így van, most hogy megvannak a koponyák, jöhet a titkuk is, hamarosan következik a sztori tetőpontja! Ami a 3d-t illeti, érdekes lenne, de egy rajzfilmet simán el tudnék képzelni. (Amúgy a Clone Wars sorozatot én is imádom, van már magyarul a második évad?) De talán így a jó, hogy megmaradnak képregénynek.
A filmes utaláshoz pedig annyit fűznék csak hozzá, hogy valóban ritka, de valamelyikben van asszem egy Indiana Jones-os utalás is. :lol:
További jó képregényezést!
SithLord:
Üdv! Köszi az új Fantomot,kit! :worship:
Lenyügöző volt ez a rész is.Néha arra gondolok,hogy milyen jó lenne 3d-ben látni ezeket a képregényeket,mint a star wars clone wars-ot.Uhh három lövést kapott Fantom,nem nagyon emlékszem,hogy valaha is beszedett ennyi golyót.Valahogy csak túléli,hiszen ő a főhős,kiváncsi leszek a következő részre!!!Az ERŐ legyen veled!!! :hzs-darthvader:
keildavid:
Ezer köszönet kit a Fantom - A Koponyák titka 2.részért! :worship: :worship:
Nagyon jó választás volt, hogy márciusban ez a három részes történet fog kikerülni. Mert mint ahogy a főoldalon is említetted kit, a 3. része is márciusban lesz.
De most vissza a történethez. Fantom továbbra is izgalmas kalandokba volt. Mert a harmadik koponyát is meg kellett keresnie. Ami majd a befejező részben kiderül, hogy mi lesz pontosan. Az első oldalon nagyon jó volt az a rövid összefoglaló, hogy mi történt az előző részben.(Tudom, ez eredetibe is így volt.) Közjátékban Minerva Brooks jól kitervelte, hogy hogyan szökjön meg a Singh Testvériségtől.
Fantom pedig érdekes módon említett egy film/regény címet. A majmok bolygója. Érdekes, eddig még nem igazán láttam, hogy említett egy ismert film címeket.
Lao Tao Fo nagyon kegyetlen egy alak. Fantom jól leállította azt a gazembert.
És mivel a harmadik koponyát már megtalálta Fantom, akkor innentől kezdve majd a 3. részben közeledünk a végkifejlethez.
Sok sikert kívánok neked kit a folytatáshoz!
kit:
Köszönöm a hozzászólásokat! Elvileg kedden jön a második, és még márciusban a harmadik is! :nezze:
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése