HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantom képregények

<< < (460/568) > >>

Ben Reilly:

--- Idézetet írta: kit - 2010. Március 30., 16:42:43 --- Bár egyébként az is meglepett először, hogy Ben olvassa a Fantomot.

--- Idézet vége ---

:)
Én egyre inkább kedvelem, mert sokat merít a régi krimis hagyományokból és ez nagyon tetszik.

kit:
Köszönjük szépen!  :worship:
Remélhetőleg a 100-dikra kevesebbet kell majd várni. Az 51-dikre egész biztosan 2 hetet!

Ezek szerint akkor nem számoltam el.  ;) A végére tényleg felszáll egy kicsit a sztori.

Mik derülnek ki, Spuri. Bár egyébként az is meglepett először, hogy Ben olvassa a Fantomot. Mondjuk nem tudom, miért, mert nagyon jó kis képregény.  :nezze:

Galennek itt is köszenetet mondanék. Így gyorsabban is készül el 1-1- képregény, azon túl, hogy más szintet képviselnek a borítói.  :worship:

Spuri:
Köszi a Fantomot! :)
Nagyon várom már a következőt!!!
Azt hiszem ez az egyetlen olyan sorozat, amit a DC-seken kívül olvasok itt a HZs-n, úgyhogy húzzatok bele skacok!  :worship:

Genzo:

--- Idézetet írta: kit - 2010. Március 30., 15:12:19 ---Köszönjük a biztatást és az észrevételt, hamarosan javítjuk.  :worship:
(És persze azok nem zozi szavai, nyomdahiba csupán.)

--- Idézet vége ---
szivesen :)

--- Idézetet írta: Sepi - 2010. Március 30., 15:09:20 ---Zozi elfelejtette átírni a szerző nevét, előfordul az ilyesmi, de most már kit neve van ott.  ;)

--- Idézet vége ---
igen, láttam. köszi:)

keildavid:
Ezer köszönet Kit és Galen a Fantom - A koponyák titka 3. részért(és egyben az 50. Fantom képregényért, ami a HZs-n van)! :worship: :worship:
Meglepődtem azon, hogy ez az 50. Fantom képregény. Utána néztem a letöltő menüpontban és tényleg 50 db Fantom képregény van a HZs-n(ha a 2 oldalas Fantom-paródiát persze nem számítjuk bele, ahogy azt Kit említette a főoldalon.
A koponyák titka 3. részben végre befejeződött a történet. Bár azt nem tudtam, hogy valóban megjelennek misztikus dolgok(pl. démonok.) Mert a Fantomban általában mindig átlagosan bűnözők elleni harcokról van szó a történetben.
És itt megemlítette Fantom, hogy ez olyan volt, mint egy Indiana Jones-sztori. Akkor ez volt az, amit a múltkor említetted Kit.
További jó munkát és sok sikert kívánok nektek a Fantom képregény folytatáshoz!

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése