HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantom képregények
Ben Reilly:
Szerintem kifejezetten remek, jubileumi történet. Köszönet érte. :worship:
kit:
Köszönjük a biztatást és az észrevételt, hamarosan javítjuk. :worship:
(És persze azok nem zozi szavai, nyomdahiba csupán.)
Sepi:
--- Idézetet írta: Genzo - 2010. Március 30., 15:03:58 ---És egy másik: nem lehetne a főoldali hírhez odaírni, hogy azok Kit szavai? Először még elcsodálkoztam, hogy zozi már ennyi Fantomot fordított?
--- Idézet vége ---
Zozi elfelejtette átírni a szerző nevét, előfordul az ilyesmi, de most már kit neve van ott. ;)
Genzo:
Köszönet Kitnek és Galennek a mai, egyben az oldalon 50. Fantom képregényért, bár én nem tartozok a Fantom-olvasótáborba,őszintén megvallva (most repülhetnek a kövek). Mindennek a tetejébe még egy kis szőrszálat is hasogatnék: a második oldalon a MAGYAR VÁLTOZAT helyett MAGAR VÁLTOZAT van. És egy másik: nem lehetne a főoldali hírhez odaírni, hogy azok Kit szavai? Először még elcsodálkoztam, hogy zozi már ennyi Fantomot fordított? Ezért néztem meg az első oldalakat, hogy utánajárjak ennek, és ekkor akadtam rá a kis hibára, tehát az ok-okozat összefüggés ottvolt azért :) .
Még egyszer kösz Kitnek és Galennek a Fantomot, és jó munkát a folytatásokhoz. :worship:
keildavid:
Egyetértek veled Kit. Hát nem egy olyan jellegű Fantom film volt, amilyennek kellett volna lennie. Vagyis nem volt olyannyira Fantomosféle film.
Ami pedig a '96-ost illeti. Szerintem is inkább az volt a legjobb.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése