HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantom képregények

<< < (417/568) > >>

keildavid:
Elolvastam ezt a napi Fantom 2. oldalt. Nekem tetszett ez a rövid történet. Azt olvastam, hogy ezek a fórumon lesznek elérhetők. De gondoltatok arra, hogy majd gyűjtött formába ki lesz rakva a többi napi képregényekhez?

Rex Kingről én se tudtam, hogy ő Baronk trónörököse. Mert ez eddig nem derült ki a magyarul megjelent és honosított, hogy tényleg így van-e. De most már látom, egyik hozzászólásban le van írva.

Micho:

--- Idézetet írta: Farek - 2010. Szeptember 15., 11:07:10 ---A tipikus képregényes véletlenek...
--- Idézet vége ---

:hehe:
...vagy nevezzük inkább eleve elrendeltetésnek?

--- Idézet ---De ez a névadás akkor is gáz
--- Idézet vége ---

a Rex, Tex, meg hasonló nevek azért elég gyakoriak a kalandregényekben... Falk szokása szerint tett bele egy kis csavart. de ettől független értem, mire gondolsz ;)
de biztos furán mutatott az útlevelében a neve, amikor Walker bácsi elvitte magával őt külföldre ide-oda... a vámos csak leshetett, amikor megnézte a srác teljes nevét: Rex King  :lol:
mióta Baronkhanban nyomul, már biztos leadta a régi útlevelét, és nincsenek ilyen cikis helyzetei már  :cool:

Farek:

--- Idézetet írta: Micho - 2010. Szeptember 15., 11:01:43 ---szóval, mikor Fantom még árva kisbabaként megtalálta őt a dzsungelben, azért nevezte el Rex Kingnek, mert "érzett" valami fennkölt királyi hangulatot nála. persze Falk úgy csavarta aztán, hogy amikor a fiú Fantom nevelése alatt felnőtt, azért kíváncsi legyen a származására, és számtalan próbálkozás után végre Fantom sgítségével kiderítették, hogy Baronkhan trónörököse, tényleg királyi vérből származik.
--- Idézet vége ---
A tipikus képregényes véletlenek... :S De ez a névadás akkor is gáz. Mintha valakit Ramszesz Tutankhamonnak hívnának... :D

Micho:

--- Idézetet írta: dragstar77 - 2010. Szeptember 15., 02:13:07 ---A keddeket mindig nagyon várom, így hogy lesz napi Fantom, gyorsabban jön el!
--- Idézet vége ---

...ez is egy jó meglátás! ;) köszi, dragstar

--- Idézetet írta: Spuri - 2010. Szeptember 15., 09:11:56 ---ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!! Beindult a Fantom-élet!!!!

--- Idézet vége ---

mint a széééééééééél, Spuri :D 
jó újra látni téged is  :bravo:

--- Idézetet írta: Farek - 2010. Szeptember 14., 11:28:27 ---Rex King... anyám
--- Idézet vége ---

na ez majdnem elsikkadt itt a rengeteg hozzászólás között, de tudok rá válaszolni  :lol:
szóval, mikor Fantom még árva kisbabaként megtalálta őt a dzsungelben, azért nevezte el Rex Kingnek, mert "érzett" valami fennkölt királyi miliőt nála. persze Falk úgy csavarta aztán, hogy amikor a fiú Fantom nevelése alatt felnőtt, azért kíváncsi legyen a származására, és számtalan próbálkozás után végre Fantom sgítségével kiderítették, hogy Baronkhan trónörököse, tényleg királyi vérből származik. aztán mikor már Fantom ikrei megszülettek és nagyobbak lettek (szűkös lett a barlang?  ;D), elment uralkodni Baronkhanba, de a családjára mindig sokat gondol.

--- Idézet ---Most akkor Dianának milyen színű hivatalosan a haja?
--- Idézet vége ---

szerintem leginkább a színezőktől függ, azokból is hosszú a lista  :nezze:
és azt gondolom, ahogy Fantom jelmezének színe is országonként változik, úgy Diana haja is   :rolleyes:

de, szerintem Diana fekete hajjal sokkal dögösebb, ez a barna már nagyon "anyás", szelídebb lett tőle ;)

színezés:
itt egy youtube video, amin nyomon követhetünk egy Fantom rajz számítógépes színezését, nagyon érdekes... sajnos nem látszik, milyen eszközöket használnak, csak úgy megjelennek a színek... de nagyon jó a végén az árnyékolás is!

http://www.youtube.com/watch?v=VMH2lqJtsCI

Galen:
akkor meg miért nem szőke, vagy vörös?  ;D De megjegyzem Fantom kivágná szerintem a koponya barlang bal szemén, vagy orrán keresztül ha bevinne oda bármi mesterségeset. Lehet hogy a bandároknak van valami spéci cuccuk?

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése