HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantom képregények
Micho:
4/26
keildavid:
Tetszik ez a napi Fantom képregény. A címről(A szerelmi háromszög) lehet tudni, hogy pontosan miről van szó. Főleg, hogy Rex King-nek milyen nehézségei lesznek.
kit:
Na jövök én is!
--- Idézet ---annyit még hozzátennék, hogy a mai honosítás nem jött volna létre delboj-szan nélkül, illetve ha nincs az Ibrahimović-effektus
--- Idézet vége ---
No igen, a jó öreg Ibra! Delbojnak amúgy is sokat köszönhetünk, például a Diana-szál legutóbbi, és soron következő részét is (amire már tényleg nem kell sokat várni!).
--- Idézet ---a szines vagy a fekete-feher a jobb valtozat Fantombol?
--- Idézet vége ---
Hát akkor én megalapítom a színes tábort! Talán meglepő, de nekem a skandinávok bejönnek színesben is, viszont a klasszikus inkább ff-ben. Egyébként anélkül, hogy bármilyen poént lelőnék, a kérdés hamarosan terítékre kerül mélyebben is! :cool:
--- Idézet ---Ez nagyon nagy ötlet. Feltámasztani a napi képregényeket.
--- Idézet vége ---
Így van! Reméljük hosszú életű lesz! :nezze:
--- Idézet ---Szeretem a keleties jellegű történeteket, Fantom-szan eme kalandja pedig különösen jó lett.
--- Idézet vége ---
Valamiért Fantom ritkán fordul meg Ázsiában, Európát, Amerikát jobban csípi. (Ki tudja miért? :whistle:)
--- Idézet ---Az utolsó oldalon levő borítógaléria pedig tetszik.
--- Idézet vége ---
Ez is Galen érdeme! :worship:
--- Idézet ---Köszi mindenkinek a kitartó munkáját!
--- Idézet vége ---
Ez nem munka! ;) Mi köszönjük a kitartó olvasást!
Micho:
3/26
Micho:
--- Idézetet írta: keildavid - 2010. Szeptember 15., 18:02:27 ---Nekem tetszett ez a rövid történet.
--- Idézet vége ---
még nincs vége, ugyanis ez egy öszefüggő képregény. 26 képből (oldalból) fog állni a teljes történet, a kép felé írtam direkt, hanyadiknál járunk éppen (ma a 2/26 ment ki).
DE: az nem baj, ha napi szinten olvasás után leírod, ha eszedbe jut az aznapi oldallal kapcsolatban valami ;)
--- Idézet ---De gondoltatok arra, hogy majd gyűjtött formába ki lesz rakva a többi napi képregényekhez?
--- Idézet vége ---
igen, de hogy mikor kerül ki, még nem tudni... mert ahogy elhangozott, ez a napi képregény a napi szinten ide járó fórumosoké elsősorban ;)
--- Idézet ---Mert ez eddig nem derült ki a magyarul megjelent és honosított, hogy tényleg így van-e
--- Idézet vége ---
valóban, még nem került rá sor, de egyszer biztosan elő lesz véve a Lee Falk klasszikusai szekcióban... mert jelentős történetről van szó, és nem mellesleg Sy Barry rajzolta.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése