HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantom képregények
Micho:
6/26
Lara százados ugye nem csak nekem tűnik idősebbnek Rexnél?
hmm... :cool: :bravo:
talgaby:
--- Idézetet írta: Micho - 2010. Szeptember 18., 21:04:40 ---amúgy én el tudnék képzelni az egyik régmúltban élt Fantommal egy hosszabb, krónikás, hangulatos storyline-t Japánban... akár úgy, hogy még fiatal korában ott élt egy darabig, és szamurájjá vált, felesége lett, minden... csak aztán megölték az asszonykáját, ő pedig lerendezte a dolgokat, és vissztért a Halálfejes barlangba (így nem lenne átírva a hivatalos Fantom-történelem, csak kiegészítve). mondjuk kicsit Rozsomák-szaga (szama?) lenne a témának
--- Idézet vége ---
Aham. Erről szólt az egész Wolverine Origins első félszáz száma.
Micho:
--- Idézetet írta: A Hódító - 2010. Szeptember 18., 11:37:15 ---S ha nem vagyok vele túlságosan elkésve, akkor elmondanám a véleményem is.
--- Idézet vége ---
ilyesmivel sosem lehet elkésni, bármelyik felkerült részről, bármikor szívesen veszünk véleményeket ;)
--- Idézet ---Nos, érdekes história volt, régebben gondoltam is rá, hogy vajon Fantomnak van-e valami Japánban játszódó sztorija; hát van.
--- Idézet vége ---
amúgy én el tudnék képzelni az egyik régmúltban élt Fantommal egy hosszabb, krónikás, hangulatos storyline-t Japánban... akár úgy, hogy még fiatal korában ott élt egy darabig, és szamurájjá vált, felesége lett, minden... csak aztán megölték az asszonykáját, ő pedig lerendezte a dolgokat, és vissztért a Halálfejes barlangba (így nem lenne átírva a hivatalos Fantom-történelem, csak kiegészítve). mondjuk kicsit Rozsomák-szaga (szama?) lenne a témának, de akkor is :m-wolverine:
--- Idézet ---A napi Fantomok nagyon jók, szeretem. Van egy fajta régi hangulata, amikor a napilapokban jelentek meg az ilyen, néhány képkockás sztorik. Csak támogatni tudom az ötletet én is.
--- Idézet vége ---
oké, holnap már azt is megtudjuk, ki a titokzatos szívrabló :sweetheart:
--- Idézetet írta: kit - 2010. Szeptember 18., 19:16:01 ---Egy kicsit másfajta "szavazásra" is buzdítanék mindenkit! Arra lennénk kíváncsiak vannak-e kedvenc történeteitek (illetve melyek azok) akár a magyar Semic sorozatból, akár a HZs-n lévőekből
--- Idézet vége ---
akkor én így, egy top 5... de nem sorrendben, és van benne folytatásos sztori is, ami így együtt értékelhető.
Fantom (Semic) top 5
- Sanloi kifosztása
- Egy fantasztikus élet / A rhodoszi kincs
- Az őserdei járőrszolgálat
- Hanta boszorkánya
- A Wamballa-völgy titka / Az utolsó egyszarvú
- A dreibachi boszorkány
HZs top5-öt nem akarok írni, hisz mint honosító, biztos részrehajló lennék... de mivel általunk már előre válogatott történetekől van szó, egyértelmű, hogy azért kerülhettek fel, mert valamiért tetszett nekünk. ;)
de az általatok írt listára mindenképp kíváncsiak vagyunk, úgyhogy mazsolázzatok!
http://halozsak.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=492%3Aphantom&catid=55&Itemid=2
kit:
Köszönjük a terjedelmes véleményt! :worship:
--- Idézet ---Annyiból lehetett volna dúsabb a történet, hogy párhuzamban a tizenhetedik Fantomról is megtudhatunk ezt-azt.
--- Idézet vége ---
Nos igen, még vegyes sztorinak se lehet nagyon nevezni. Annyit azért "vigasztalásul" mondhatok, hogy a 17. Fantomról a jövőben nagyon sok mindent megtudhattok! :-X
--- Idézet ---De ezt csak azért mondom, mert szeretem a krónikás részeket.
--- Idézet vége ---
Remek! Legközelebb egyébként egy krónikás sztori lesz a soros!
--- Idézet ---ez amolyan "rutinmunka" volt a részéről... túl 'könnyen' legyőzte Takit.
--- Idézet vége ---
Nem volt méltó ellenfél! :D
--- Idézet ---Minden hasonló dolog egyfajta igényt is mutat az emberiség részéről; ha nem így lenne, akkor nem lenne annyira közkedvelt az olyan hős, mint például Fantom; akire minden bizonnyal igény lenne a "való világban" is.
--- Idézet vége ---
A Való-Világban? :badteeth: Komolyra fordítva, van benne valami.
--- Idézet ---Mindent összevéve tehát, jó munka volt.
--- Idézet vége ---
:worship:
És:
Egy kicsit másfajta "szavazásra" is buzdítanék mindenkit! Arra lennénk kíváncsiak vannak-e kedvenc történeteitek (illetve melyek azok) akár a magyar Semic sorozatból, akár a HZs-n lévőekből vagy az olyanok körében, amik magyarul nem olvashatók, akár klasszikus, akár skandináv, Moonstone, Marvel stb. Szóval mondjuk egy top 3-mas listát szívesen látnánk minél több mindenkitől! (Persze akinek szűk ez a szám, az nyugodtan összeállíthat egy hosszabb listát is! ;))
A Hódító:
Üdv!
Végre volt időm elolvasni a legutóbbi frissítést, az "Az utolsó Sógun" c. művet. Köszönet érte, méltó helyet kap a gyűjteményemben. ;) S ha nem vagyok vele túlságosan elkésve, akkor elmondanám a véleményem is.
Nos, érdekes história volt, régebben gondoltam is rá, hogy vajon Fantomnak van-e valami Japánban játszódó sztorija; hát van. Annyiból lehetett volna dúsabb a történet, hogy párhuzamban a tizenhetedik Fantomról is megtudhatunk ezt-azt. De ezt csak azért mondom, mert szeretem a krónikás részeket. :) Azonban így is jó volt. A Takamurával való párbaj/verseny is lehetett volna "akciódúsabb", ami azt illeti, persze Fantom ismét bizonyította rátermettségét; mégis úgy tűnik, hogy ez amolyan "rutinmunka" volt a részéről... túl 'könnyen' legyőzte Takit. :) És ami igazán szívderítő, hogy ebben a világban az ENSZ roppant megható módon felhagyott a környezetszennyezéssel - amit halkan megjegyzek: már eleve tudtak, az öltönyös elég nyíltan jelentette ki a végén, hogy "cserében felhagyunk a tenger szennyezésével" - ami a valóságban ilyen könnyen nem igazán menne. Pláne nem néhány percnyi tárgyalás után. :D Szóval, ha tudták, hogy szennyezik a tengert a gyáraikkal, akkor miért nem tettek ellene? Na de nem is ez a lényeg... hiba lenne összehasonlítani a képregényt a valósággal - bár a valóság "urai" is tanulhatnának e történetekből; főleg, hogy elég félreérthetetlen üzenete van az ilyen történeteknek. Minden hasonló dolog egyfajta igényt is mutat az emberiség részéről; ha nem így lenne, akkor nem lenne annyira közkedvelt az olyan hős, mint például Fantom; akire minden bizonnyal igény lenne a "való világban" is. Szóval a lényeg, hogy Fantom ismét rendet tett, s ezúttal a távol-keleten; ami plusz jó pont a részemről. Ráadásul a végén csak sikerült elérni Diananak, hogy Fantom elhalmozza a csókjaival a tengerparton, Éden szigetén... irigylem a fickót! ;) :D
Mindent összevéve tehát, jó munka volt.
A napi Fantomok nagyon jók, szeretem. Van egy fajta régi hangulata, amikor a napilapokban jelentek meg az ilyen, néhány képkockás sztorik. Csak támogatni tudom az ötletet én is.
Hm, röviden ennyi. :)
Üdvözlettel: Kang
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése