HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantom képregények

<< < (413/568) > >>

kit:
 :lol:

Na akkor én is írok egy top 3-mat szigorúan a Semic- ill. régi HZs-s-korszakból:

1. Semic A dreibachi boszorkány
2. HZS A ragály
3. HZS Meghalt a király!

Micho:

egy poén:

:lol:

Micho:

--- Idézetet írta: Spuri - 2010. Szeptember 19., 06:49:02 ---Semmi nem indokolja, hogy a civil családjával álarcban mutatkozzon, elvégre így már legalább két ember tudni fogja a titkát, amit a Singh kalózok bármikor megszerezhetnek...
--- Idézet vége ---

jogos, Spuri ;)
de annyi magyarázat van rá talán, hogy a Ködös-hegységben található királyságok, hercegségek eléggé a középkorban ragadtak mindenféle tekintetben, így nem rendelkeznek megfelelő technikával, hogy ilyesmit kiderítsenek :D elvégre Diana ha nem mutatkozik be teljes nevén, akkor csak ujjlenyomatvétellel vagy hasonló módon lehetne kideríteni a személyazonosságát. hamarabb tudok elképzelni egy ilyen helyen egy árnyékból előugró, kendővel eltakart arcú asszaszint egy késsel a kezében, aki Dianára veti magát... de természetesen Fantom kemény ökölcsapásával a földre küldi 2mp-en belül  ;D

--- Idézet ---Persze, tudom, hogy nincs vége a történetnek.
--- Idézet vége ---

bizony, nemsoká érkezik a háromszög másik csúcsa, a királyi bál díszvendége... Alicia hercegnő  :cool:

keildavid:
Hát Rexről nem is gondoltam, hogy Lara századosba szerelmes. Lara százados szerintem is felnőttnek látszik, Rex King pedig még csak fiatal kölyök.
Persze, tudom, hogy nincs vége a történetnek.

Spuri:
Az megfordult már a fejetekben, hogy Walker bácsi miért van Fantom ruhában? Semmi nem indokolja, hogy a civil családjával álarcban mutatkozzon, elvégre így már legalább két ember tudni fogja a titkát, amit a Singh kalózok bármikor megszerezhetnek... Ejnye-bejnye kijár az írónak meg a rajzolónak emiatt.
De azért Lara százados hype! :)

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése