HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantom képregények

<< < (42/568) > >>

keildavid:
Tényleg! Ezt el is felejtettem. És valóban egyformán néz ki a Fantom arc. :D
Nem semmi.

Jason Todd:
Nagyon szívesen és köszi szépen!  :worship:
Nekem is tetszett a sztori, és mindenképp meg is akartam csinálni.  :hehe:
Na, akkor fellebbentem a fátylat:

Ezért írtam, hogy az elvetemült Fantom rajongóknak akik sokat olvasták a Hzs-s Fantomokat, azoknak könnyű dolga lesz.  :badteeth:
Gyakorlatilag a kiadó a Tolvaj a fedélzeten egy képkockájából csinált borítót a Bengália madárembere című történethez.
A következő történet hamarabb jön, mint képzelnétek, de aztán visszatérünk a havi egy sztorira. Persze ha Isten és Micho is úgy akarja.   :hehe:

dragstar77:
Sziasztok!
Köszönöm a Tolvaj a fedélzeten részt! :)
Nagyon jó hangulatú volt! A minőség kiváló, a rajz is szuper! :)
Élveztem nagyon! Én se találtam elásott kutyát... :)
Csak félig elásott kincseket! :)
Tetszett Fantom pofonja a keménykedővel szemben, mintha csak egy nőnek adott maflás lett volna! :)
Összességében nagyon jó honósítás volt! Még egyszer köszönöm!
Mikorra várható a következő frissítés? Szép napot, hetet! Üdv.

keildavid:

--- Idézetet írta: Jason Todd - 2014. Április 08., 15:41:45 ---Utolsó oldalon keresgéljetek! Valaminek ismerősnek kell lennie!

--- Idézet vége ---
Először azt gondoltam, hogy talán a papagájszoborról van szó, de szerintem nem az.
Viszont az első panelen látszik, hogy a Fantom jobb kezén nincs a halálfejes gyűrűje, a 3. panelen már igen.
Más ötletem nincs, hogy mi lenne ismerős.

Jason Todd:

--- Idézetet írta: SithLord - 2014. Április 08., 08:11:54 ---Üdv! Köszi a Tolvaj a fedélzeten című történetet,Jason Todd, Micho  :worship: :worship:
Teljesen olyan érzésem volt,mintha egy Agatha Christie készítette bűnügyi krimit néztünk volna.Persze halott nélkül.Remek hangulatú rész volt.Tetszett.Viszont az én szemem is kiguvadt ,de nem veszek észre semmit a rajzokon.Azon kívül,hogy a megszokott remek minőség :lol:

--- Idézet vége ---

Szívesen! Örülök, hogy tetszett és köszi hogy áldoztál pár sort a véleménynyilvánításra.  :worship:
Nekem is tetszett a történet, sőt bevallom, nekem is AC történetei ugrottak be elsőre. Én bírtam a papagájt is, szerintem nem csapott át idegesítőbe. Felmang meg hát ugye azért mégiscsak Felmang.  ;D

Kis segítség:

Utolsó oldalon keresgéljetek! Valaminek ismerősnek kell lennie!

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése