HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantom képregények

<< < (43/568) > >>

SithLord:
Üdv! Köszi a Tolvaj a fedélzeten című történetet,Jason Todd, Micho  :worship: :worship:
Teljesen olyan érzésem volt,mintha egy Agatha Christie készítette bűnügyi krimit néztünk volna.Persze halott nélkül.Remek hangulatú rész volt.Tetszett.Viszont az én szemem is kiguvadt ,de nem veszek észre semmit a rajzokon.Azon kívül,hogy a megszokott remek minőség :lol:

keildavid:
Elolvastam néhány Fantom képregényeket, amikről lemaradtam.
Fantom - Jonathan Wild 1-2.: Tetszett ez a két részes történet. És érdekes módon volt benne utalás, ami a "Flame" című történetre utalt. Ami persze maga a szereplő is benne volt(Flame Stanbury).

A trónörökös meséje: Érdekes volt a történet. Mert itt megvan említve, hogy Fantomhoz hasonlóan, mások is generációról-generációra sokat tanulnak az utódok. A Lubanga oldalakról olyan, mintha az "Elnökválasztás" esetre is utal. Ami egyből tudni lehet, hogy ez azon az idő környékén megy ez a történet.

Tolvaj a fedélzeten: Ez a papagáj nem semmi. Fantom is látta, hogy mi mindenre volt képes és mi mindent tudott. A sok megtalált értéktárgyak következtében úgy tűnt, hogy sokan majdnem mind tolvajok voltak. De persze ez később végül minden kiderült.
Jason Todd: megnéztem, de nem vettem észre semmi különöset.

Köszönöm mindenkinek a Fantom képregényeket! :worship: :worship:
Jó volt ezeket is elolvasni! ;)

Jason Todd:

--- Idézetet írta: dragstar77 - 2014. Április 04., 02:58:40 ---Sziasztok!
Jason, Neked is köszönöm a munkádat, várjuk a jó kis történeteket!!! :)

--- Idézet vége ---

Nagyon szívesen! Igyekezni fogok, hogy jól szórakozzatok! Köszi a véleményezést!  :worship:

--- Idézetet írta: Feast4 - 2014. Április 03., 21:58:57 --- Nem tudom szabad a gazda! :)

--- Idézet vége ---

Még várjunk egy kicsit, hátha valaki megfejti!  ;)

dragstar77:
Sziasztok!
Köszönöm, Jonathan Wild két részes számát!! :)
Nagyon tetszett a történet, és ismét a kedvenc rajzolommal!
Szuper volt! Jason, Neked is köszönöm a munkádat, várjuk a jó kis történeteket!!! :)

Feast4:
Másképp csíkos a gatya? :D Nem tudom szabad a gazda! :)

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése