HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantom képregények
matrixhv:
Köszönöm! :)
Biztosan tetszeni fognak, ahogyan az eddigiek is!
Az az igazság, hogy hajlamos vagyok elfeledkezni a fórumról... nagyon meglepett, hogy 2014-ben volt itt az utolsó hsz-em. Gyorsan telik az idő. Viszont az értékelő csillagokat használtam, ha olvastam valami újat. :)
A jövő hónap elején lesz az 1 hetes nyári szabadságom, jópár képregényt újra fogok olvasni, a Fantomok közül is. :)
Mindjárt 40 vagyok, és kicsit belegondoltam, hogy a Fantomot és egy halom másik Semices füzetet a megjelenéskor vettem, ezekre ment el a zsebpénzem. :)
Jövőre lesz 30 éves a hazai kiadás kezdete. Fura kicsit belegondolnom, hogy ennyi idő eltelt már.
Emlékszem, hogy egy korábbi jubileumi számotokban végigvettétek a különböző országok Fantom megjelenéseit. Most, 2018-ban mi a képregény jelene?
kit:
Üdv a Fantom topicban! :) Köszönjük a kedves szavakat! Reméljük, hogy a jövőbeli Fantom történetek is elnyerik a tetszésed. Lassan itt is elérkezünk egy jubileumhoz...
matrixhv:
Nagyon ritkán lépek be a fórumba... itt is szeretném megköszönni - a szülinap alkalmából is - a rengeteg színvonalas Fantom képregényt!
SithLord:
Üdv! Köszi az Őserdei csalétek című történetet Jason Todd, P.Eryka!!! :worship:
Nagyon ritka, hogy Fantomot megetetik egy ilyen olcsó trükkel, mint ájulást színlelni. De ez most bejött! :hehe:
Egész jó volt ez a rész. Grafikailag láttam már szebb Fantom rajzokat, de még tűrhető volt.
SithLord:
Üdv! Köszi a kalózkirálynő fia 3. részét, kit & Micho!!! :worship: :worship:
Ugye azok a fránya hallucinogén anyagok, az minden baj forrása... :badteeth:
Azért egy picit többet vártam volna a kínai testőröktől, hogy legalább megizzasztják főhősünket! :hehe:
Viccet félre téve, tetszett a befejező rész!
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése