HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantom képregények

<< < (393/568) > >>

Micho:

--- Idézetet írta: Galen - 2010. Szeptember 30., 08:32:10 ---
--- Idézetet írta: Micho - 2010. Szeptember 30., 00:07:46 ---18/26

--- Idézet vége ---
ez még csak a 17-es.

--- Idézet vége ---

már, kíváncsi voltam, mikor fogom elrontani  ;D
viszont már nem tudom szerkeszteni, egy admin ha errejár, megköszönöm... de mindenesetre a file nevek helyesek, ha lementitek a képeket.

--- Idézet ---A "dzsungelfi" az hogy szólt eredetiben?
--- Idézet vége ---

"Hold still, jungle boy!" volt eredetiben.

--- Idézet ---Walker bácsi is festi a haját? Az ikreket tuti örökbe fogadták ezek után
--- Idézet vége ---

tudom, mire gondolsz... sztem a színező nem találta a Photoshopban a feketét  :lol:
épp emiatt csekkoltam is a wikin egy cikket, ami arról szólt, milyen hajszínű szülőknek milyen hajszínű gyerekeik születhetnek... elvileg lehetnek az ikrek szőkék, ha pl. az egyik ős szőke volt. ha minden igaz egyébként én a színes változatban többször találkoztam az első Fantommal, akinek még szőke volt a haja, illetve szőke volt a szakálla is (hisz angol), mielőtt levágatta. a fekete szín később "rondíthatott be" a vérvonalba a sok ázsiai hercegnő menyasszonyokkal, akiket innen-onnan hoztak maguknak a Fantomok eleinte  :lol:

--- Idézet ---Itt a színek hozzátettek a képregényhez.
--- Idézet vége ---

sztem is!

Galen:

--- Idézetet írta: Micho - 2010. Szeptember 30., 00:07:46 ---18/26

--- Idézet vége ---
ez még csak a 17-es.

-A "dzsungelfi" az hogy szólt eredetiben?
-Walker bácsi is festi a haját? Az ikreket tuti örökbe fogadták ezek után. Vagy Diana félrelépett egy szőke bandárral.
-Továbbra is azt mondom hogy ez a szines változat tetszik. Itt a színek hozzátettek a képregényhez.

dragstar77:
De még milyen jól! :) köszi!

Farek:

--- Idézetet írta: Micho - 2010. Szeptember 30., 00:07:46 ---ha van lehetőség, kidobom éjfél után... hisz ki tudja, ki-mikor jár erre ;)

--- Idézet vége ---
És milyen jól teszed  :brow:

Micho:

--- Idézetet írta: dragstar77 - 2010. Szeptember 29., 01:29:55 ---Michonak is köszönöm, jó volt megint a hajnali Fantom!

--- Idézet vége ---

ha van lehetőség, kidobom éjfél után... hisz ki tudja, ki-mikor jár erre ;)

17/26

Lara nagyon jól néz ki, bár nekem a rövid haj nem jön be általában nőknél.
a kis Kit meg milyen fejet vág már a lenyalt hajával az elején... t.illik nem bírják annyira az ilyen ruhákat, hisz a dzsungelben szabadon szaladgálnak :cool:

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése