HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantom képregények

<< < (392/568) > >>

Galen:
jaja...ezt mondtam néhány nappal ezelőtt..micho aszonta nem verhet Fantom mindig Singh kalózokat, ez ilyen "brazil sorozatos".

talgaby:
Amúgy csak én érzem úgy, hogy pöttyet lassú a sztori? Elhagytuk a kétharmadát, és eddig mindössze annyi történt, hogy megérkezett a hercegnő és Rex őrlődött három csíkban, hogy kit vegyen el. Nyolc oldal maradt, hogy ebből kijöjjön valami kaland is, de van egy sanda gyanúm, hogy ebből maximum egy csírájában elfojtott merényletre/emberrablási kísérletre futhatja, ha még egy 1-2 csíkos nagy érzelmes lezárást is beleterveztek.

Galen:

--- Idézetet írta: Micho - 2010. Szeptember 30., 21:43:31 ---tévedés ne essék, nem vezettem be a napi két db Fantomot, csak főnököm lánya a napokban született, és rendkívüli túlórában alkoholtúrát rendelt el ma estére :drink: 

úgyhogy ideje indulnom itthonról, nyakunkba vesszük egész Budaörsöt szerintem, és nem tudom, mikor lennék képes kitenni a holnapit... így tessék, itt van:

--- Idézet vége ---
én meg kiváncsian várom hogy szombat és vasárnap véletlenül melyik másik topicba linkeli be a másnaposságtól a következő részeket. ;D

dragstar77:

Köszi,  akkor érezd jól magad, utána meg jó pihenést!   ;)

Micho:

--- Idézetet írta: dragstar77 - 2010. Szeptember 30., 01:32:07 ---De még milyen jól! :) köszi!

--- Idézet vége ---

tévedés ne essék, nem vezettem be a napi két db Fantomot, csak főnököm lánya a napokban született, és rendkívüli túlórában alkoholtúrát rendelt el ma estére :drink: 

úgyhogy ideje indulnom itthonról, nyakunkba vesszük egész Budaörsöt szerintem, és nem tudom, mikor lennék képes kitenni a holnapit... így tessék, itt van:

18/26

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése