HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantom képregények

<< < (317/568) > >>

kit:
Így van, ebből a sztoriból van néhány kép az egyik újságban, méghozzá lehet, hogy a 6-osban! :nezze:

Jason Todd:
Köszi Kit! :)

Micho ajánlásodra elolvastam a sztorikat,kivéve a Jerikót (azt talán este),nagyon jók ,tetszettek.Szavaztam is az oldalon rájuk.Elolvastam a Parókát is,de az nem jött be annyira,sőt azt hiszem ezt már olvastam összefoglalóban/talán a 6. Fantomban?/ Mert ismerős volt a történet és a rajzok is.

Mégegyszer köszi a munkátokat!

kit:

--- Idézet ---Remélem még sokszor leírhatom majd ezt!
--- Idézet vége ---
Én meg remélem, hogy le is írod/írjátok a jövőben is. :) Köszönet az egész éves visszajelzéseitekért! :worship: Jövőre pedig még egy fokozattal feljebb váltunk, reményeink szerint...

Ja, és üdv Jason a klubban! :D

SithLord:
Üdv! Köszi a Fantom Klasszikusok 5.részt,kit,Galen! :worship: :worship:
Érdekes rész volt,de azért tetszett.Szerintem a mai időben is nehezen viselné el egy szülő ha azt hinné a fiáról,hogy "eltévelyedett",de szerencsénkre nem ez történt.Várom a következő történetet!

Spuri:
Olé olé olé!  :worship:
Köszönet a Fantomokért!
Remélem még sokszor leírhatom majd ezt! :)
Ez a parókás sztori poén volt. A kis Chris kicsit azért élvezte, hogy másfajta testhez simuló rucit is hordhat...
Jaj, ezek a régimódi apák meg... hát... II. Fantom rulez! Hogy osztotta a szexuálisan eltévelyedett gyereket! Öröm volt nézni!! :D

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése