HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantom képregények

<< < (318/568) > >>

Jason Todd:
Rendben, nagyon szívesen megteszem, ha ezzel hozzájárulok a munkátokhoz.

ha majd visszalapozol, és valamelyik kép véletlen nem elérhető, csak szólj és javítjuk.

Ez már megtörtént,mind elérhető volt egyet kivéve,de azt már javítottátok. :)

Micho:

--- Idézetet írta: Jason Todd - 2010. December 21., 21:16:19 ---Köszi az ajánlást,ezeknek nekiugrok és elolvasom Őket.
--- Idézet vége ---

jó, és ha időd engedi, oszd meg majd a véleményed az egyes sztorikról... nekünk ez visszajelzés, és a honosítások tervezésekor például figyelembe tudjuk venni, hogy milyen vonulatot kedvelnek a legtöbben ;)

--- Idézetet írta: Jason Todd - 2010. December 21., 21:16:19 ---No meg a Napi Fantomot is várom,ezentúl itt a fórumban! :)

--- Idézet vége ---

ha majd visszalapozol, és valamelyik kép véletlen nem elérhető, csak szólj és javítjuk.

Jason Todd:
Köszi az ajánlást,ezeknek nekiugrok és elolvasom Őket.Kicsit kevés sajnos az időm és régimódi is vagyok,jobban szeretem nyomtatott formában a képregényeket,de ha Fantom csak így elérhető,hát üsse kavics! :)
Viszont most kicsit több időm lesz a napokban,megpróbálok az összes munkád/munkátok/ végére járni.No meg a Napi Fantomot is várom,ezentúl itt a fórumban! :)

Micho:

--- Idézetet írta: Jason Todd - 2010. December 21., 20:48:17 ---De hozzátenném,még nem olvastam mindet pedig már jópár éve olvasgatom a HZS-t.De Fantom minden mennyiségben jöhet! :)
--- Idézet vége ---

akkor csak hajrá, zárkózz fel... mert a következő évad rendkívül jó sztorikat tartogat majd  :cool:
"21-es misztikus" vonalból tudom ajánlani hirtelen a nemrég felkerült "Istenek itala" sztorit... régebbről meg a "Szellem a 302-es járaton", "Jerikó kürtjei" c. történeteket, de van még.

Jason Todd:
Nekem igazából mióta megismertem a Fantomot,mondhatni minden történet tetszett.A 21.Fantom történeteit szeretem talán jobban,de a misztikusabb /melyik nem az? :) / klasszikus sztorikat is nagyon bírom.A legjobban a Kolosszus titka,A Haldokló föld és más történetek,valamint a Halálos színjáték és a Fantom szikla titka tetszett.De hozzátenném,még nem olvastam mindet pedig már jópár éve olvasgatom a HZS-t.De Fantom minden mennyiségben jöhet! :)
Bocs ha még kissé balga módon használom a Fórumot,Nekem ez a Fórum még szokatlan.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése