HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantom képregények
Micho:
--- Idézetet írta: celsonunes10 - 2014. Október 04., 07:01:25 ---
Elnézést a szegény magyar. Nyilvánvalóan meg kitalálta, hogy teljesen a Google Translate.
[
--- Idézet vége ---
Acho que nos entendemos ;)
Estou curioso, e eu vou olhar para este livro quando ele aparece no blog.
celsonunes10:
Köszönöm a meleg fogadtatást, amivel bánt velem.
A jövő hétfőn, majd szerepelt a blogomban, a történet a 18. Phantom versus Dr Moriarty.
Köszönetemet nyomtatott, miután az összes, felismerem és értékelem a munkát.
Elnézést a szegény magyar. Nyilvánvalóan meg kitalálta, hogy teljesen a Google Translate.
Micho:
Hi celsonunes,
I've seen your blog, and you are doing a nice job there. So feel free to use our scans in the future, and keep up the good work. If you like to keep in touch with us, write a pm here.
saudações amigas :D
celsonunes10:
Dear Hungarian friends.
I'm Brazilian, so I speak Portuguese.
I would like to thank, the wonderful work done by you.
I also do translations, because here in Brazil, it's been 20 years that don't has new stories of Phantom.
I took the liberty of taking some of the scans you.
I would ask some of you who are part of the translator team, which came in contact with me.
Look at my site cavernadacaveira.blogspot.com.
Köszönöm, én szeretlek téged.
Jason Todd:
--- Idézetet írta: SithLord - 2014. Szeptember 22., 08:17:19 ---Üdv! Köszi az átverés című részt,Jason Todd,Micho! :worship: :worship:
Azt hiszem bátran kijelenthetem,hogy megérte ennyit várni az új Fantom történetre.Ekkora slamasztikába kerüljön a Vándorló Szellem!Csak ámulok-bámulok!Nagyon várom a folytatást!!!
--- Idézet vége ---
Nagyon szívesen! Köszi a kitartást! :worship: A folytatása is jó lesz, érdemes várni rá!Jómagam kissé meglepődtem a gyilkos kilétén... Valóban jó sztori, lassan lezárjuk végre a Lubanga érát.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése