HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantom képregények
Thanos:
Hűha, Jason... én az albumra értettem a besegítést. Elég hiányos a gyűjteményem, ami a Semic újságokat illeti, ami egészen pontosan azt jelenti, hogy ezen számokat birtoklom: 5, 7, 9, 11, 14, 15, 23, 24, s természetesen az Albumot... de! De a 23, 24, valamint az Album beszkennelését (+ a javítás) simán vállalom. Ez 1-2 hetes munka lesz, mert közben sok más dolgom is van, de ezt tényleg szívesen megcsinálom. :)
Rendben, majd írok Micho-nak.
És... lájkolok mindent! ;)
Nos, igen, a technika néha meg tud tréfálni, de most már nagyjából rendet tudtam tenni, s pótolni a letörlődött tartalmat. Biztonsági másolat a titka mindennek, de nagyon nagy helyhiányban vagyok így is, csak néhány 80GB-os vinyóm van, és most is ott tartok, hogy a képregényarchívumom 17GB, s ez csak bővül.
Nos, majd jelentkezem. Hahó!
Jason Todd:
Hello!
Én kezdtem el folytatni a szkennelést, de nyögvenyelősen megy, mert nincs szkennerem és szívességből csinálja egy barátom, csak ritkán találkozunk. Ha be tudod szkennelni, akkor a 21-24-ig kéne + az album. Keresd meg Micho-t, ő elmondja a részleteket, ha még nem vettétek fel a kapcsolatot.
Ha véleményt nem is írsz, azért az oldalon nyomj rá egy gombot, hogy tetszett-e vagy sem? :brow:
Amúgy teljesen átérzem a problémád, nemrég jómagam is hasonló kovászba keveredtem....
Thanos:
Hahó!
Nemrég az egész Fantom archívum (s vele minden más, évek alatt begyűjtött képregényem) eltűnt az egyik vinyómról sorozatos szektorhibák, s gyakorlatilag a teljes merevlemez elpusztulása miatt, ezért mindent újra le kellett töltenem. Szerencsére létezik a Hálózsák (s persze egyéb oldalak is, de nálam ez az első számú oldal), úgyhogy elmondhatatlanul örültem, amikor megláttam, hogy még a teljes magyar Semic Fantom sorozat is folyamatos feltöltés alatt van. :nezze: :) Remélem majd a Fantom különszám (?) Albumra is sor kerül - amiben a Merénylet a Halálfejes barlang ellen és a Pókháló rejtélye sztorik találhatóak meg. Készülök a szkennelésére, és ha esetleg szükség lenne rá, szívesen besegítek vele. ;) Ha nem, akkor várom majd a megjelenését itt. ;)
Külön nem írok most véleményt az eddigi Fantomokról, mert nagyon sok van. Imádom, hogy a skandináv vonalat nagy erőkkel töltitek föl, roppant megkedveltem az idők során.
Üdv: Thanos
celsonunes10:
Ok, Micho és Jason ...
Ez már ott cavernadacaveira.blogspot.com, a történet kaptam a lapolvasást itt Halozsak. Természetesen, a megfelelő dicséretben neked.
Köszönöm, újra.
:cool:
Jason Todd:
--- Idézetet írta: celsonunes10 - 2014. Október 04., 07:01:25 ---Köszönöm a meleg fogadtatást, amivel bánt velem.
A jövő hétfőn, majd szerepelt a blogomban, a történet a 18. Phantom versus Dr Moriarty.
Köszönetemet nyomtatott, miután az összes, felismerem és értékelem a munkát.
--- Idézet vége ---
Interessa-me, voltei-me no seu blog um bocado já hoje.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése