HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantom képregények

<< < (225/568) > >>

kit:

--- Idézet ---Ha jól tudom, akkor jelenleg úgy néz ki minden csütörtökön lesz egy-egy Fantom képregény
--- Idézet vége ---
Hát amíg a készleteink kitartanak, igen. Nem garantálom, hogy mindig új szám megy ki, mert a terveink szerint a Semic sorozatot is rakosgatjuk lassacskán.

--- Idézet ---Én arra szavazok, hogy legközelebb kétoldalas legyen az Enciklopédia...
--- Idézet vége ---
Az az igazság, hogy rohadt voltam még egyhez. :hehe: De a cél, hogy átlagosan 2 oldal legyen. Persze szem előtt tartva, hogy lehetőleg egy cikket se vágjunk el. De annak rendkívül örülök, hogy népszerű, ez mindenképp ösztönöz majd! :cool:

--- Idézet ---...s ahogy látom, folytatódni fog; remélem több részen át.
--- Idézet vége ---
Így van, és most nem is állunk le nagyon.

--- Idézet ---saját magamnak elkészítettem egyben, s ha lesz még, folyamatosan bővítem. Átláthatóbb lesz úgy.
--- Idézet vége ---
Rátapintottál a lényegre, ezért is folytonos a számozásuk. Nem kizárt, hogy a végén külön is felkerül valahová.

Kösz a hsz-eket! :worship:

Ben Reilly:
Nagyon köszönöm én is a képregényt, egészen nagyszerű. Az enciklopédia pedig igazán remek háttérinfókat adott.  :worship:

Spuri:
Köszönöm a Fantomot!  :worship:
Szuper történet, szép kivitelezés. Ti vagytok a legjobbak! Ja, és ne hagyjátok abba!!!!

Kang the Conqueror:
Hello!

Csatlakozom az előttem szólókhoz, a köszöneteket illetően! :)

Remek romantikus történet... s ahogy látom, folytatódni fog; remélem több részen át. Én érdeklődve várom az összeset. Jó az ilyen történeteken is elmerengeni, a sok csatározás és űrháború közepette - nekem, mivel éppen efféle kalandokat bújok... természetesen a 'zsákról. ;)

No hát Guran mindig kíváncsi a Fantomok krónikájára, s olykor megesik, hogy a törzsből néhányan vele tartanak és együtt hallgatják, nagy csodálkozások közepette a régi históriákat. :) Akárcsak mi. ;) Az enciklopédiát újra csak dicsérni tudom, szuper. S nem mintha nem lennék vele megelégedve, így külön, de én saját magamnak elkészítettem egyben, s ha lesz még, folyamatosan bővítem. Átláthatóbb lesz úgy. :)

Köszi még egyszer! Kellemes perceket szerzett most nekem, könnyed levezetéseként a napnak.

Üdv: Kang

Zaj:
Köszi a legújabbat!

Én arra szavazok, hogy legközelebb kétoldalas legyen az Enciklopédia... ;)

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése