HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantom képregények

<< < (226/568) > >>

keildavid:
Köszi a Fantom - Drága kalózom! című történetet! :worship: :worship:
Ez tényleg nem egy mindennapi skandináv sztori. Ez nagyrészt tényleg olyan szerelmi történet volt. A főoldali hír címe is arról szól(Love Story).
Guran nagyon kíváncsi volt a Fantom történetekre, hogy milyen kaland volt a korai Fantomokkal. Pl. most a tizenhetedik Fantommal.
És persze tudom, hogy még nincs vége a történetnek. Mert még lesz több ilyen történet Kate Somersetről. De erről már beszéltünk itt a fórumon.
Ha jól tudom, akkor jelenleg úgy néz ki minden csütörtökön lesz egy-egy Fantom képregény(ha nem számoljuk bele a napi képsort).

Sok sikert kívánok nektek a Fantom honosításhoz!

kit:
Köszönjük a visszajelzést! :worship: Holnap egy nem mindennapi skandináv sztorival jövünk!

SithLord:
Üdv! Köszi a Fantom: A világ körül 1részt,kit,Micho! :worship: :worship:
Kicsit túlságosan kiszámítható volt ez a történet,nem volt benne semmi meglepő fordulat.De azért jónak mondható,a grafikával együtt.Talán a piszkavas jelenet hökkentett meg egy picit...én nem hiszem,hogy egy ilyen karddal átlehetne vágni.Talán egy szamurájkarddal,de ez már csak szörszálhasogatás... :badteeth:

dragstar77:
Nekem is bejött a világ körül rész! :) Várom a folytatást!  A napi az elszomorít...
Elég lassan halad a történet, a végén már tényleg a rosszra tudok csak gondolni... Már költöztetni akarja a gyerekeket...  :(
Mindenesetre várom mi lesz a vége!
A Fantom albumot én is nagyon szerettem! Ott nekem is az első rész tetszett jobban! :)

Várom a csütörtököt, köszi mindent! :)

kit:
Nem tudom, nekem valahogy meg inkább a skandinávok tetszenek színesben, a klasszikusok meg ff-ben. De arra nagyon kíváncsi leszek, milyen reakciókat vált ki a legközelebbi Világ körül rész.  :nezze:

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése