HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantom képregények
SithLord:
Üdv! Köszi a Vérkötelék című epizódot,kit,Micho! :worship: :worship:
Méltó befejezése volt ez a Somerset elbeszélésnek.De látom,hogy itt lentebb kit azt mondja,hogy még van egy-két történetfonal ami kapcsolódik ezekhez a sztorikhoz.Kíváncsian várom az esetleges folytatást!!!
kit:
Számunkra rendkívüli öröm, hogy ilyen kitartó phanokkal oszthatjuk meg ezeket a képregényeket! :worship:
Egyébként ezt nem írtam már oda, de még egy háromrészes és egy kétrészes Chris és 2 Kate Somersetes történet kapcsolódik szorosabban vagy kevésbé szorosan ehhez az alapsztorihoz.
Spuri:
Tény, hogy nem lehet elégszer és eléggé megköszönni a munkátokat!!! :worship:
dragstar77:
Sziasztok! Köszönöm mindenki munkáját, aki részt vett ebben a rendkívüli sorozatban!
Nekem nagyon tetszett! Örülök, hogy erre esett a választásotok! :)
Nagyon színvonalas fordítás, borító, fűszerezés meg minden!
Egyszóval profik vagytok! Ez nem nyalás akar lenni, de tényleg így gondolom. :)
Tudom mekkora meló van egy ilyen mögött, ami a Ti neveteket fémjelzi...
Én meg rendkívül várom mindig az új részeket! Így tovább, köszönöm! :)
keildavid:
Köszönöm a Fantom - Vérkötelék című részt! :worship: :worship:
A történetben néha voltak egy-két bonyolult dolgok. Pl. Kate Somerset fia az Fantom fia is. Meg van egy másik is, aki a 18. Fantom lett. Meg az is érdekes, hogy tényleg vannak utalások a Kolostor-sziget történetről.
És bár itt akkor véget is ért a Kate Somerset-féle történetnek, de mint kiderült, lesz még folytatása, ami a "Fantom első évéről" szól.
Az enciklopédiába is vannak újabb leírások. Pl. a Halálfejes barlangról. Ami tényleg voltak csupa olyan dolgok, amik néha rejtélyesek.
A napi Fantomot én is olvastam. Walker tényleg nagyon bátor volt, amikor a csónakba ugrott és megállítja a bandákat. Valóban nem kispályázik.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése