HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantom képregények
kit:
Kedves Fantom olvasók!
Mivel közeledik a 100. HZs-s Fantom, egy furcsa ötletünk támadt. Nevezetesen szívesen fogadnánk bármiféle Fantomos irományt tőletek, teljesen szabadon, nem konkrétan a 100-as számhoz, sőt nem is feltétlenül a HZs-hoz kapcsolódóan, bármilyen dolog szóba jöhet, amit úgy gondoltok, hogy szívesen megosztanátok (mit szerettek benne, mit nem, kedvenc sztori, szereplő, alkotó, hozzá kapcsolódó élmény, tényleg akármi). Lehet bármilyen hosszú vagy bármilyen rövid.
Ezeket aztán csokorba gyűjtve később az említett 100. Fantomban közzétennénk. Aki kedvet érez ilyesmihez, annak várjuk a válaszát privát üzenetben (nekem vagy Michónak címezve, bár ő egy ideig most nem fog tudni reagálni rá) vagy emailben a kit<kukac>halozsak.hu címre esetleg a privát email címeinkre is, melyek publikusak az adatlapon, a lényeg, hogy nem a fórumra!
Köszönjük!
Kang the Conqueror:
--- Idézet --- Angliába ellátogatunk hamarosan, viszont nem az említett megyébe, hanem Londonba Chris Somersethez. ;)
--- Idézet vége ---
Az is megteszi. :D
kit:
--- Idézet ---Pedig van még bőven, de ez egészen különleges volt.
--- Idézet vége ---
Egyetértek. :) Folytatás biztosan lesz, csak az a kérdés, mikor.
--- Idézet ---Guran "elszólásaiból", hogy a "krónikán" (lévén, hogy ez Somerset naplója) kívül eső Fantommal is történni fog valami. De mi?? Erről nem lesz szó?
--- Idézet vége ---
De igen, viszont az a már említett Phantom Year One sorozat keretein belül, melynek előkészületei folyamatban vannak!
--- Idézet ---Azt tudtátok egyébként, hogy Angliának van egy Somerset nevű megyéje? Sok szép vár és várkastély van arrafelé...
--- Idézet vége ---
Nahát! Angliába ellátogatunk hamarosan, viszont nem az említett megyébe, hanem Londonba Chris Somersethez. ;)
Kang the Conqueror:
Hali!
Nagyon tetszett a Somerset sztori, régen olvastam ennyire jó történetet. Pedig van még bőven, de ez egészen különleges volt. A kapcsolódó anyagokban én is bízom, biztos érdekesek azok is. :)
Örülök az enciklopédiának is (a számozást egyébként nem vettem észre, de jó, hogy korrigáltátok), ám a 2 oldal azért 2 oldal. ;) Jó ez így is, nem lehet panasz semmire.
A végén gondoltam egyébként, Guran "elszólásaiból", hogy a "krónikán" (lévén, hogy ez Somerset naplója) kívül eső Fantommal is történni fog valami. De mi?? :) Erről nem lesz szó?
Azt tudtátok egyébként, hogy Angliának van egy Somerset nevű megyéje? :) Sok szép vár és várkastély van arrafelé...
Üdv: Kang
kit:
Szolgálati közlemény: egy régebbi enciklopédioldal számozása hibás volt, amit javítottunk. Elérhető itt:
http://halozsak.hu/images/stories/kepregenyek/phantom/fantom-borcsuklya/phantom-frew-1383-32.jpg
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése