HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantom képregények

<< < (207/568) > >>

keildavid:
Elolvastam ezt a Nautilus történetet! Köszönöm, nekem tetszett. :worship: :worship:
Micsoda jó történet, főleg az ilyen felfedezés-féle. Pl. a Nautilus titokról.
Guran a mostani történetben bebizonyította, hogy ő is meg tud állítani gonosz embereket. Ilyet még nem láttam, hogy Guran erre is képes.
Nem semmi, hogy az Enciklopédia most 4 oldalas lett. Szintén jók, hogy milyen más érdekes információk vannak.

És olvasom, hogy még lesznek más Fantom képregények minden csütörtökön. Főleg a Semic, a Világ körül, a Krónikás és most a 21. Fantom.
Sok sikert kívánok nektek!

kit:
Szolgálati közlemény:

ha valaki netán ma 16:17 előtt töltötte volna le a mai Fantom képregényt, annak mondanám, hogy az enciklopédia 3. oldala (számozás szerinti 20.) hibásan lett eredetileg feltéve, az említett időpontban cseréltük.

--- Idézet ---Még egy tipp a szerkesztőknek
--- Idézet vége ---
Jó ötlet! A fórum elővétele (sok más ötlet mellett) már átfutott az agyamon. Meglátjuk, mi valósul meg végül, de a fórum rendelkezésünkre áll! :badteeth:

Zaj:

--- Idézetet írta: kit - 2011. Július 05., 16:06:26 ---Kedves Fantom olvasók!

Mivel közeledik a 100. HZs-s Fantom, egy furcsa ötletünk támadt. Nevezetesen szívesen fogadnánk bármiféle Fantomos irományt tőletek, teljesen szabadon, nem konkrétan a 100-as számhoz, sőt nem is feltétlenül a HZs-hoz kapcsolódóan, bármilyen dolog szóba jöhet, amit úgy gondoltok, hogy szívesen megosztanátok (mit szerettek benne, mit nem, kedvenc sztori, szereplő, alkotó, hozzá kapcsolódó élmény, tényleg akármi). Lehet bármilyen hosszú vagy bármilyen rövid.

Ezeket aztán csokorba gyűjtve később az említett 100. Fantomban közzétennénk. Aki kedvet érez ilyesmihez, annak várjuk a válaszát privát üzenetben (nekem vagy Michónak címezve, bár ő egy ideig most nem fog tudni reagálni rá) vagy emailben a kit<kukac>halozsak.hu címre esetleg a privát email címeinkre is, melyek publikusak az adatlapon, a lényeg, hogy nem a fórumra!

Köszönjük!

--- Idézet vége ---

Nagyon jó ötlet, izgatottan várom a különszámot!

Még egy tipp a szerkesztőknek: esetleg érdemes volna végignyálazni ezt a 61 oldalnyi fórumbejegyzés-kupacot és lehetne mazsolázni a humoros bejegyzésekből, beszélgetésekből, belinkelt képekből. Emlékszem, nem egyszer könnyesre röhögtem magam itt párszor.

Pl. egy Farek klasszikus 2005-ből:
"A kép alapján a jelenlegi Fantom apját kinyírta  a Megtorló, s Fantom ezért könnyeivel küszködve, apja kihűlő teste fölött fogadja meg, hogy életét a Megtorló elleni harcnak szenteli. Vagy nem erről van szó?  "

kit:

--- Idézet ---mától hivatalosan is Fantom-fannak tartom magam
--- Idézet vége ---
Kiállítunk majd valami igazolványt! :D

Spuri:
Azt kell mondjam, a napi Fantomok közül a mai csík második kockája eddig a legizgalmasabb, legdinamikusabb, legjobb amióta csak napi sorok vannak az oldalon. Már ezért megérte benézni ma hozzátok! :)
Igen, mától hivatalosan is Fantom-fannak tartom magam. Nincs mese. :nezze:

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése