HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantom képregények

<< < (3/568) > >>

Micho:
Most került ki hozzánk a hír a főoldalra.

matrixhv:
Ebbe most akadtam bele: https://www.kilencedik.hu/fekete-feher-kockas-2019-1/ A mintaképek alapján a Timpenni dobjai folytatása lenne, gondolom.
Újságosnál biztosan bele fogok nézni, utána döntök.
Gyerekkoromban szerettem a Kockásokat, az új inkarnáció már megjelenik egy ideje, sajnos nem tudom venni, de ebben lesz Fantom!
(Bocs a vacak linkelésért, ezen a felületen még nem igen linkeltem még.)

turkia:
De jó ez a Fantom is!
Most a régieket olvasgattam, Rhodoszi Kincs, meg a John Black kalóztörténet nagyon izgalmasak.  Az utóbbi ráadásul elég titokzatos is, mikor a történelem  ismétli önmagát a modern kalózokkal. (ugyanolyan sorrendben támadnak)
Nagyon jó a mocsárvilág hangulata is a sok esti, ködös jelenettel. 

A fantomok apa-fiú kapcsolatban állnak, vagy fogadott gyermek is lehet? Mert az eskü úgy tudom, leszármazást említ.

Micho:

--- Idézetet írta: SithLord - 2018. November 28., 07:38:56 ---Ebben az epizódban olyan volt a Fantomunk, mintha egy Predator filmet néznénk. :cool:

--- Idézet vége ---

Nekem is ez jött le  :bravo:

--- Idézet ---Viszont szeretem az olyan történeteket ahol a Vándorló szellem is megsebesül, hiszen ő is emberből van.
--- Idézet vége ---

Igen. Viszont kíváncsi vagyok, mi lesz Luagával, hisz ahogy a régi őserdei mondás tartja: "Aki megpillantja Fantomot álarc nélkül, az szörnyet hal".  :cool:

SithLord:
Üdv! Köszi a Vértestvérek című rész Jason Todd! :worship:
Ebben az epizódban olyan volt a Fantomunk, mintha egy Predator filmet néznénk. :cool: Tetszett, ahogy levadászta a rablókat! Viszont szeretem az olyan történeteket ahol a Vándorló szellem is megsebesül, hiszen ő is emberből van.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése