HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

HálóZsák Team-Up

<< < (17/18) > >>

VTomi:
A Fallen Angelnek csak a borítóját tetted be előzetesnek, nem tudtam róla, hogy kiment. (Meg nem nézegetek igazán más oldalakat.)
BloodRayne? Hát, a játék szerintem igencsak közepes volt, kíváncsi vagyok, a kérpegényből kihoztak-e valami tűrhetőt.

killjoy:

--- Idézet ---Szeretném megkérdezni, hogy milyen gyümölcsei lesznek az együttműködésnek?
--- Idézet vége ---
Egyelőre a Fallen Angel sorozat, melynek első része már egy jó ideje kint van a Comor oldalán (bár sem az ottani, sem a mi fórumunkban nem írt rá szinte senki semmit... szokás szerint...), illetve egyelőre egy-két borítóban segítettem be oda. (MU 1-2, bár a második rész még nem jelent meg  Illetve beszéltünk már Morral a Bloodrayne című vámpíros-hentelős-vérkiszívós-bőrruciscsinimacás játékból készült képregényről is, de ezek egyelőre csak mellékvágányok. A fő csapásirány a Bukott Angyal, amelynek főszereplője rövid idő alatt az egyik kedvenc képregényfigurámmá vált. Mornak sajnos volt egy kiadós HDD halála, de azt ígérte, hogy hamarosan megkapom a második rész fordítását, ami már nálunk fog megjelenni. (Azután a harmadik náluk, a negyedik nálunk...) Eddig 19 rész jelent meg belőle, de a történet még ma is fut.

VTomi:
Szeretném megkérdezni, hogy milyen gyümölcsei lesznek az együttműködésnek?

Spidáj:
HAJRÁ ÉN!!!

ja és a hálózsák se olyan rossz...

letsgo:
HAJRÁ HÁLÓZSÁK!

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése