Elolvastam én is a megtorló 11et. Nem túl lényeges dolog, de tudtommal ez a vol3. Az első 86ban volt, a második 87-től 95-ig, és a harmadik ment 95-97ig.
Amúgy a képregény borzasztóan tetszik. Gyönyörű beírás, ami szokás szerint már az első 2 oldal után nyilvánvalóvá válik. De maga az egész alapból gyönyörű. Az a két oldalas kép, amin látszik Manhattan, az óriás robot őrök, és köztük a helibázis, az valami kolosszális. Sok nagy kép volt ebben a részben, és volt köztük még néhány igen szép, pl amikor elkezdenek menekülni a lezuhant bázisból, az mennyire jól néz ki, ahogy érzékeltetni tudta, hogy mekkora monstrum az a helibázis. De maga az alaptörténet is ötletes.
Szóval tetszett.
köszönet
--------
A Thort is végigolvastam. nagy köszönet ezért is.
Alapvetően tetszett ez, bár sok minden nem történt benne, a legnagyobb része csak mesélgetés volt. Amolyan átvezető sztori. De azért kihoztak mindent belőle amit lehetett. A rajzok tetszettek, volt benne néhány jó kép, és látszik, hogy a rajzoló és az író jól együtt tudtak működni, mert jól tudtak érzékeltetni bizonyos hatásokat és érzelmeket.