HálóZsák fórumok > OFF topik

Apró - adok/veszek/cserélek/ingyen elvihető ;)

<< < (103/113) > >>

letsgo:
Hát igen, nagyon sok filmet átvariálnak, de nem tom mér, lehet azt hiszik, ha variálnak rajta, akkor többen nézik meg. De iylenkor nem gondolnak azokra az emberekre akik akkor látják először. Hát ezek nagyon idegesítő dolgok.

És itt egy Star Wars dolog:
A 3-ban és a 1-ben vannak azok  a droidok amik gurulnak majd felállnak és van körülöttük egy gömb alakú védőpajzs.

Olyan hüyleség az 1-ben druidikáknak hívták, a 3-ban meg halál droidoknak!

De nem tom mér?

killjoy:
Az még a jobbik eset, mikor csak a szinkront alakítják át. Én a múltkor megnéztem a Még mindig tudom mit tettél tavaly nyáront. (Anno ez valahogy kimaradt.) Hihetetlen volt, hogy a filmben semmi nem történik. Később mondta egyik haver, hogy az összes 12+-os jelenetet kivágták belőle, de ennek ellenére 18+-szal nyomatták. No comment.

Spidáj:
1ébként ez filmeknél gyakori.
Nemrég votl a tévében a NEKEM 8  címü tök jó kis vígjáték martin lawrence-vel és nemtomki a másik  
Na mind1.
És feltünt hogy a fehér csávónak más a hangja, és jópár helyen más a duma mint ahogy én emlékeztem, ezér belekukkantottam a filmek mappámba és belenéztem a nekem 8 filmembe.
És teljesen más szinkron és teljesen más dumák    

Pl.: egy helyen mikor a fehér csávónak pók mászik a fején:

A tévében: ... semmi mást nem jelent mint hogy egy irtónagy pók van a fejeden....

A gépen: ... semmi mást nem jelent mint hogy egy bazinagy pók mászik a kibaszott hülye fejeden ...

Kicsit átalakították.  

Rohadt R*L K*UB

letsgo:
Lehet csinál újításokat, vagy szinonima szavakat ahsznál!

Spidáj:
Én is ezen gondolkoztam  

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése